Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 6 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lakossági komposztáló-szépségversenyt hirdet a JÖN Alapítvány

  • 2018. október 09.
  • CsViki

Komposztáló-szépségversenyt hírdet a JÖN Alapítvány a komposztálás népszerűsítéséért. Ezúttal a külső nem minden. Nevezz be komposztálóddal és mutasd meg, hogy Te hogyan csinálod!

Október első hetétől lehet nevezni a JÖN Alapítvány “Ne égess, komposztálj!” őszi kampányban meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre. A regisztrációs űrlap kitöltésével és a komposztról készült kép beküldésével bárki indulhat az eseményen.

A JÖN Alapítvány október hónap végéig várja a beérkező nevezéseket, ami után november 1-jével megkezdődik a verseny, Magyarország legszebb, leghasznosabb, legnagyobb, legtermékenyebb lakossági komposztáló díjáért.

A beküldött nevezések, akkor válnak elfogadottá, ha az űrlapon minden mezőt megfelelően kitöltött a résztvevő. Az eredményhirdetés december 1-én  az online felületen kerül kihirdetésre.

A Komposztáló-szépségverseny támogatója az Oázis kertészet.

 

Fontos tudnivalók:

A nevezési határidő október 31.

A szavazás november 1-től 30-ig tart.

Kerti és gilisztakomposzttal is lehet nevezni.

 

Versenyszabályok:

A nevezési időben beérkezett versenyzők komposztálójáról készült képek felkerülnek a hulladekvadasz.hu honlapjára, ahol a szavazók (olvasók) bárkire szavazhatnak.

A legtöbb szavazatot elért versenyző a nyertes és övé a díj és a nyeremény.

 

Díj:

Komposztáló-szépségverseny győztesének járó elismerés.

Továbbá a nyertes számára az Oázis kertészet 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt ajánl fel, ami a kertészeti áruházláncban használható fel.

 

A komposztáló-szépségverseny nevezési űrlapja itt érhető el.

 

Forrás: hulladekvadasz.hu