Hulladékátvevő helyek Magyarországon

  • 2010. június 16.
  • admin

Köszöntjük aloldalunkon! Adatbázisunk célja, hogy egy helyen megtalálhatóak legyenek Magyarország lakossági hulladékátvevő helyei, hogy hulladéka a megfelelő helyre kerüljön.

Ajánljuk szöveges keresőnket is, ahol nem csak az egyes helyeket találja meg, de egy általános leírást is talál az egyes hulladéktípusokra vonatkozóan.

A Humusz egy szemléletformálással foglalkozó közhasznú civil szervezet, hulladékgazdálkodási engedéllyel nem rendelkezik, így hulladékot nem veszünk át!

 

Adatbázisunkat igyekszünk folyamatosan bővíteni, frissíteni, de sajnos így sem teljes. Segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival, hogy valóban napra kész információval szolgálhassunk. Köszönjük!

 

 

 

Szöveges kereső

Térképes kereső

Küldjön nekünk levelet!

 

 


Ha hasznosnak találtad adatbázisunkat, és szeretnéd, hogy a jövőben is fennmaradjon, akkor már online is támogathatod munkánkat.

 

 

 

Az adatbázis a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium környezet- és természetvédelmi céllal létrejött társadalmi szervezetek környezet- és természetvédelmi célú programjainak támogatására meghirdetett 2009. évi "Zöld Forrás" pályázat támogatásával valósult meg.

KvVM logó

 

További támogató: az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus, valamint az Ökotárs Alapítvány és partnerei.
támogatók