Pártoló tagság magánszemélyeknek

Zavar, hogy a szemétkupacok egyre nagyobbra nőnek körülötted, míg a zöld területek aránya egyre fogy? Szerinted se normális az az „eldobó” gondolkodás, hogy a természettől elvett értékes erőforrásokból főleg olyan termékek készülnek, amelyek aztán hulladékként végzik a környezetet szennyezve? Vagy hogy a globalizáció és a kiszolgáltatott gazdasági erőviszonyok miatt a magyar termékek kiszorulnak a piacról?

Nos, ha egyetértesz azzal, hogy ez ellen tenni kell, és szeretnél tanulni, informálódni, megismerkedni számos gyakorlati témával, már elméleti pártoló vagy!

 

Elvi kérdés? Támogasd a hulladékcsökkentést a gyakorlatban is! Legyél pártoló tagunk!

 

 miért támogasd a Humuszt


 

Humusz tevékenységei

Vizuális típus vagy? Nézd meg galériánkat!


 

Pártolótagságra való jelentkezés

 

Ha pártolótagként szeretnél csatlakozni a Humusz csapatához, az alábbi módon teheted meg:

  1. Válaszd ki, hogy számodra melyik adományozói fokozat szimpatikus. Mindenesetben viszonozzunk támogatásodat kedvezményekkel.
  2. Kattints a lenti linkre, töltsd le és töltsd ki a nyilatkozatot, majd hozd be hozzánk vagy küldd el postán a 1111 Budapest, Saru u. 11. címre! (Ha az utalással egyidőben elküldöd beszkennelve a [email protected] emailcímre, a tagságod azonnal elkezdődik, de kérjük, ebben az esetben is hozd be utána személyesen vagy küldd el postán.)
  3. A fokozatnak megfelelő díjat a Humusz Házban személyesen tudod befizetni készpénzben vagy az alábbi bankszámlaszámra átutalva: Magnet Bank 16200151-00174578 (a banki utalás közleményébe mindenképpen írd be, hogy pártolótagsági díj).
  4. Élj a tagsággal járó előnyökkel!

 

Kattints a képre a nagyobb méretért.

Humusz pártoló tagság

 

A CSATLAKOZÓ NYILATKOZAT ITT TÖLTHETŐ  LE BOROSTYÁN FOKOZAT ESETÉN!

A CSATLAKOZÓ NYILATKOZAT ITT TÖLTHETŐ LE HAVI ADOMÁNYOZÁS ESETÉN!

 

Ha csatlakozni szeretnél, kereshetsz minket elérhetőségeink bármelyikén:
cím: 1111 Budapest, Saru u. 11.
telefon/fax: (06) 1/ 386-2648
honlap: www.humusz.hu
e-mail: humusz(kukac)humusz.hu