A Humusz hírlevelei

feliratkozás heti hírlevélre

Humusz hírlevél feliratkozás

Heti hírlevelünkből tájékozódhat legfrissebb híreinkről, rendezvényeinkről, és az aktuális hulladékos kérdésekről.

Tájékoztató:

Adataidat Az információs és önrendelkezési jogokról és az információszabadságáról 2012. évi CXII. törvénynek megfelelően tároljuk illetve harmadik fél részére nem tesszük jogosulttá a hozzáférést a törvényi kötelezettségen túl.

Feliratkozás saláta hírlevélre

Saláta hírlevél feliratkozás

Saláta címmel két havonta egy alkalommal hírlevelet küldünk pedagógusokat, környezeti nevelőket érintő témákról. Rendszeres összeállítást készítünk arról, milyen - környezeti nevelésben haszonnal forgatható - újdonságok jelentek meg a zöld szervezetek berkein belül. Az aktuális hírek innen elérhetők: SALÁTA.

Tájékoztató:

Adataidat Az információs és önrendelkezési jogokról és az információszabadságról 2012. évi CXII. törvénynek megfelelően tároljuk illetve harmadik fél részére nem tesszük jogosulttá a hozzáférést a törvényi kötelezettségen túl.

Saláta hírlevél feliratkozás

Feliratkozás lakossági előadásaink hírlevelére

Az előadások mindenki számára nyitottak, és ingyenesek.
A hírlevélre feliratkozóknak elküldjük lakossági előadássorozatunk következő előadásának beharangozóját. Feliratkozás >>

 

Tájékoztató:

Adataidat Az információs és önrendelkezési  jogról és az információszabadság 2012. évi CXII. törvénynek megfelelően tároljuk illetve harmadik fél részére nem tesszük jogosulttá a hozzáférést a törvényi kötelezettségen túl.

 

Bár az újabb és újabb előadás-téma ötletekből korántsem fogytunk ki, az előadássorozat forráshiány miatt jelenleg szünetel.
Amennyiben Ön, vagy cége szívesen támogatná a Zöld Kalandozások előadássorozatot, várjuk jelentkezését elérhetőségeinken.