A csapat

Urbán Csilla

elnök,

operatív és stratégiai vezetés, szakmai képviselet

Az ELTE Természettudományi Karán környezetkutatóként, a svédországi Lund Egyetemen humán ökológia mesterképzést végzett. Itthon és külföldön egyaránt önkénteskedett a helyi környezetvédelmi diákszervezetben, környezeti nevelési programokban vett részt és koordinálta azokat. A Humusznál gyakornokként kezdte 2014-ben, 2017 óta a szervezet elnöke. Az évek alatt foglalkozott projektmenedzsmenttel, pályázatírással, szakmai érdekérvényesítéssel, nemzetközi kapcsolatokkal, vállalatzöldítéssel. 2 év szülési szabadság után 2022 júliusa óta félállásban dolgozik, több időt szánva a szervezet vezetői feladatainak ellátására.

Aktívan törekszik a hulladékszegény életmód megvalósításában, ami gyakorló anyukaként napi szinten új kihívás elé állítja. 

E-mail: e-mail

Merza Péter

alelnök, oktatási programvezető,

Humusz Oktatási Program, foglalkozásszervezés és -vezetés, pedagógus továbbképzések, intézményi mentorálás

Természetvédelmi mérnöki végzettségét alapszakon a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Karán szerezte, a mesterképzést pedig a Szent István Egyetemen végezte el. A Duna-Ipoly Nemzeti Park bemutatóhelyein szerzett gyakorlatot a terepi foglalkozások, tanösvénytúrák és más környezeti nevelési tevékenységek szervezésében, lebonyolításában. Óvodásoktól a nyugdíjasokig, minden korosztállyal megtalálja a "közös hangot". Gyerekkora óta aktív cserkész, az utóbbi időben főleg a cserkészvezetők képzésével foglalkozik szabadidejében. 2016. márciusától a Humusz Szövetség munkatársa, az oktatási és szemléletformálási tevékenységért felelős. Foglalkozásokkal, képzésekkel, előadásokkal, szemléletfromáló játékokkal (pl: szabadulószoba) őt érdemes keresni. 

E-mail: e-mail

Szabó György

alelnök, nulla hulladék programvezető,

hazai és nemzetközi projektek koordinálása

Alapszakos diplomáját még turizmus-vendéglátás szakon szerezte, de már ott is a környezetvédelmi kérdésekre fókuszáló regionális és környezeti gazdaságtan óra volt a kedvence. Ennek megfelelően a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának regionális és környezeti gazdaságtan szakán végezte el a mesterképzést, 2016 elején pedig önkéntesként csatlakozott a Humuszhoz. Szenvedélyes sportoló (több mint húsz éve kosárlabdázik), ugyanakkor igazi könyvmoly is. Egy magyar mikrovállalkozásnál közel négy évig foglalkozott projektmenedzsmenttel és pályázati tanácsadással megújuló energia és elektromobilitás témákban, mielőtt a Humusz csapatához igazolt. Feladata a hazai és nemzetközi projektek koordinálása, kapcsolattartás, forrásteremtés.

E-mail: Szabó György Humusz

Géczy Anna

irodai és projektasszisztens, környezeti nevelő,

pénzügy, munkaügy, programszervezés

Az ELTE Természettudományi Karán szerezte földtudományi kutató diplomáját.

Fontosnak tartja, hogy a környezettudatos gondolkodást már egészen fiatalon megtapasztalják a gyerekek, megismerkedjenek a természetvédelemmel. Ezért is csatlakozott a WWF Magyarországhoz, mint környezeti nevelő. A Duna-Ipoly Nemzeti Park természetközeli táboraiban 2016 óta dolgozik. Főként zöld szemléletformálással és gyermekprogramok megtartásával foglalkozik. 

Számos önkéntes programban vett már részt, aktív résztvevője a hazai természetvédelemnek.

2022. márciusától a Humusz Szövetség munkatársa.

Nálunk ő felel a pénz-és munkaügyi adminisztrációért, az önkéntesekért, a programok gördülékenységéért, de lakossági tanácsadásért is hozzá érdemes fordulni.

E-mail: 

 

 

Asztalos Noémi

Közösségi programvezető,

Rendezvények, kommunikáció 

Általános iskola óta elkötelezett túrázó, ami alapjaiban határozta meg a természethez fűződő érzékenységét. Egyetemi tanulmányait az ELTE-PPK közösségszervező szakán alapozta meg, majd a BME-GTK kommunikáció-és médiatudomány MA-n folytatja jelenleg. Szereti a 'flow' élményt munkája során, pláne, ha azzal egy nagyon fontos társadalmi, természeti célért is tesz. Szabadidejében szeret jókat enni, sportolni és kiskutyájával sétálgatni. 

E-mail: [email protected]