Legyen zöld a szülinapod! Hívd meg környezetbarátaidat!

Szereti a gyermeked a természetet, a növényeket, állatokat? A zöld életmód a szülinapokra is érvényes. Itt a lehetőség, hogy a környezeti nevelés szakértői segítségével egy olyan rendhagyó zsúrja legyen gyermekednek, amiből a sok-sok különleges játék közben észrevétlenül beszivárog a természet szeretete, a környezettudatos gondolkodás is az eseménybe. Végre egy zsúr, ami nem a műanyag tányérokról, tucatdíszekről és műételekról szól, ahol nem marad hátra akár több száz eldobós evőeszköz, étkészlet. Vegyszermentes, igény esetén ökológiai gazdálkodásból származó ételek és italok várják a gyerekeket egy igazi zöld oázisban, ahol a díszek is kézzel készülnek, és a játékok is okosan, szinte észrevétlenül ébresztik rá az ünneplőket a zöld alternatívákra. Itt a gyerekcsapat nem tanul, hanem megéli a környezettudatos körülményeket.

 

Árlista:

- étel-ital biztosítása nélkül, 3 órás időtartamra benne redizájn kézműves foglalkozással, játékkal 35 főig kizárólagosan használva mind a benti termet, mind a kertet bruttó 50.000 Ft

- biobüfével az előbbi árhoz +1200 Ft/fő (bruttó) költség adódik torta nélkül

 

Amennyiben zöld szülinapi bulit szeretnél - akár 20 fő feletti gyerekcsapat esetén is -, keresd Merza Péter oktatási programvezetőt a [email protected] e-mail címen, vagy a 061-3862648-as telefonszámon!

gyerek kezmuves