Legyen zöld a szülinapod! Hívd meg környezetbarátaidat!

Szereti a gyermeked a természetet, a növényeket, állatokat? A zöld életmód a szülinapokra is érvényes. Itt a lehetőség, hogy a környezeti nevelés szakértői segítségével egy olyan rendhagyó zsúrja legyen gyermekednek, amiből a sok-sok különleges játék közben észrevétlenül beszivárog a természet szeretete, a környezettudatos gondolkodás is az eseménybe. Végre egy zsúr, ami nem a műanyag tányérokról, tucatdíszekről és műételekról szól, ahol nem marad hátra akár több száz eldobós evőeszköz, étkészlet. Egy igazi zöld oázisban várjuk a szülinaposokat, ahol a díszek is kézzel készülnek, és a játékok is okosan, szinte észrevétlenül ébresztik rá az ünneplőket a zöld alternatívákra. Itt a gyerekcsapat nem tanul, hanem megéli a környezettudatos körülményeket.

 

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

Étel-ital biztosítása nélkül, 3 órás időtartamra benti és kinti tér használata, valamint különböző környezettudatos játékok gyakorlott animátorok vezetésével. 

Újrahasznosított dekorációs elemek, valamint asztalok, székek.

Biztosítunk minden konyhai eszközt a közös ünnepléshez (tálak, tányérok, poharak, evőeszközök, kancsók), hűtőszekrény és mikró is rendelkezésre áll.

A berendezéssel, takarítással sem kell foglalkoznotok, mindent intézünk.

 

Mennyibe kerül? 

Amennyiben zöld szülinapi bulit szeretnél - akár 20 fő feletti gyerekcsapat esetén is -, árajánlatért keresd Merza Péter oktatási programvezetőt a [email protected] e-mail címen, vagy a 061-4450168-as telefonszámon!

 

zöld szülinap humusz tó halak szülinap

buli humusz 

 

 mezítláb  gyerekfoglalkozas

zöld szülinap