Szerzői jogok

A Humusz Szövetség (Humusz), mint a www.humusz.hu, a www.nullahulladek.hu, a www.komposztalj.hu, a www.piromania.info és a www.tulsokcucc.hu honlapok üzemeltetője ezúton tájékoztatja a portál látogatóit, hogy a felsorolt oldalakon közzétett információk, illetve a honlap oldalainak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) a forrás megjelölésével használhatók csak fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról, a Büntető törvénykönyvről, a Polgári törvénykönyvről, valamint a szerzői jogról szóló törvények megfelelő paragrafusainak. Az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából a Humusz előzetes engedélyéhez kötött.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a feltöltött kiadványokra, játékokra, oktatási segédanyagokra, és szakmai útmutatókra) a Humuszt illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A szolgáltatásainkról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, azonban a Humusz fenntartja a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze.

Amennyiben linket helyezne el oldalán, kérjük írjon a szerk(kukac)kukabuvar.hu címre.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A Humusz arculati elemeinek, kiadványainak, cikkeinek és egyéb dokumentumainak felhasználásához, kérjük töltse ki a csatolt kérelmet, és juttassa el graczek(kukac)humusz.hu címre.

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja szellemi_termek_kerelem.doc231 KB