Adatbázisok

Adományfogadó szervezetek

Ne dobd ki, add tovább! A fogyasztói társadalom hulladéktermelése napjaink egyik legégetobb környezeti problémájává vált. E mellett tízezrek élnek úgy, hogy nélkülöznek. Mit tehát a cél? Összekötni azokat, akiknek van felesleges holmijuk azokkal, akik hiányt szenvednek. Segíts te is a Tul sok cucc! programunk keretében.

Betétdíjas csomagolásban kapható termékek

Manapság egyre ritkábban találkozhatunk betétdíjas csomagolásokkal a boltok polcain. Adatbázisunkban megpróbáljuk a lehetetlent: a Magyarországon még elérhető betétdíjas csomagolásokat gyűjtöttük össze - sajnos a teljesség igénye nélkül - de példaértékkel!

Hulladékátvevők országszerte

Aloldalunkon Magyarországon található hulladékátvevő helyeket tud keresni. Adatbázisunk nem teljes, így szívesen fogadunk észrevételt, javaslatot.

Javítóműhelyek adatbázisa

A Humusz azért indította ezt a lapot, mert alapvető környezetvédelmi érdekünk, hogy a kezeink között megforduló eszközöket minél tovább használjuk, hogy mindent megjavíttassunk, amit meg lehet, hogy minél később váljanak hulladékká használati tárgyaink, eszközeink, gépeink.

Újrapapír adatbázis

Újrapapír adatbázisunkban összegyűjtöttük az itthon kapható irodai újrapapír márkákat, és bekértük a forgalmazóktól az árakat (amelyek idővel kicsit változhatnak, de legalább nagyságrendi adatunk lesz így). Újrapapírra áttérni a legstílusosabb március 1-jén az Újrapapír Napján! :)