Fenntartható döntések, tudatos városlakók - Hűsölj és zöldülj velünk!

Időpont: 
szerda, 2023, július 26 - 17:30 - 19:30
Helyszín: 
Humusz Ház

2023. július 26-án minden érdeklődőt szeretettel várunk egy közös gondolkozásra arról, hogyan lehet a zöld városokhoz kapcsolódó ismereteket és az aktív állampolgárság kompetenciáit ötvözve egy valóban tudatos és fenntartható életet élni a városokban. Ehhez kapcsolódóan jó tanácsokkal és tippekkel szolgálnak majd a szervezők: a Humusz Szövetség mellett a Green Guide Budapest és a CAM Consulting Kft. munkatársai.

  • Mik lehetnek a mindannyiunk életét kitöltő hétköznapi tevékenységek zöld alternatívái? Milyen bevált módszereket és tudatos megoldásokat érdemes beépítenünk a mindennapjainkba?
  • Mit érdemes tudni a komposztálásról? Hogyan komposztáljunk városban? Mi az a közösségi komposztálás, és hogyan tudnék csatlakozni egy komposztközösséghez?
  • Mihez kezdjünk a szekrényünkben lapuló, de már régóta nem viselt ruhadarabokkal? Létezik-e egyáltalán fenntartható divat?
  • Hogyan tudjuk hatékonyan formálni a városukat? Hogyan tudunk felelősen részt venni a döntéshozatalban, amely közvetlenül érint minket?

Többek között ezekre a kérdésekre is keressük majd a válaszokat a Greenvolve projekt lakossági rendezvényén, amelyre a Humusz Házban kerül sor, és ahol a résztvevőket a Humusz Szövetség, a Green Guide Budapest és a CAM Consulting Kft. munkatársai látják el jó tanácsokkal.

A rendezvényen a résztvevők a Humusz közösségi komposztpontjának használatára is regisztrálhatnak!

Továbbá minden résztvevő környezetbarát meglepetést választhat magának!

 

Időpont: 2023.07.26. 17:30-19:30

Helyszín: Humusz Ház (1111 Budapest, Saru utca 11.)

 

Kérjük, érdeklődésedet, jelenlétedet a Facebook-eseményen jelezd: https://www.facebook.com/events/234878535563837

 

Az esemény az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

További információ: 
CsatolmányMéret
PDF ikon A rendezvény plakátja710.11 KB