Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 4 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Szemetelj okosan! A jövőnk nem játék!” Cetelem Zöldsuli pályázat

  • 2019. november 13.
  • Csilla

Meghosszabbított határidővel, november 22-ig várja az általános iskolás osztályok hulladékcsökkentő projekt ötleteit a Cetelem Zöldsuli. A pályázaton bármely magyarországi általános iskola bármely osztálya indulhat, a pályázók közül összesen 30 osztály egyenként 150 000 forint értékű támogatást kap, melyet erdei iskolai táborozásra használhatnak fel.

Pályázati anyagként olyan kidolgozott projekt ötleteket várnak, amelyek célja az iskolában vagy az otthon keletkező hulladékok hatékony csökkentése. A pályázati mű fő eleme a projekt leírás, amely illusztrálható bármilyen szabadon választott stílusban és kézműves technikával készült alkotással; lehet kép, plakát, installáció, oktató- vagy szóróanyag, transzparens, képregény, de más kreatív, figyelemfelhívó, edukatív jellegű alkotás is. A megvalósítás nem feltétel, de a kiválasztott projekt ötlet kidolgozásában aktívan kell részt vennie az egész osztálynak.

Tippekért látogass el a Zöldsuli Facebook oldalára!

 

A pályázatok beérkezésének meghosszabbított határideje: 2019. november 22. 10:00 óra

A nyeremény átvételének feltétele, hogy az iskola rendelkezzen alapítvánnyal, mert a nyeremény kifizetése az alapítványon keresztül történik.

Fontos! Ha a pályázati anyag részeként küldött képen vagy videón egy vagy több személy jól látható, felismerhető módon szerepel, a pályázatot kizárólag az ahhoz tartozó Hozzájáruló nyilatkozatokkal együtt tudjuk befogadni. A hozzájárulási nyilatkozat minta letölthető a program honlapjáról, az aláírt nyilatkozatokat a pályázó adatainak megjelölésével várjuk a [email protected] címre. További részleteket a pályázati szabályzatban és a letölthető nyilatkozaton találhat.

 

További információ

http://cetelemzoldsuli.hu/

https://www.facebook.com/cetelemzoldsuli

 

Kérdés esetén ezen a címen várjuk levelét: [email protected]

 

Cetelem Zöldsuli