Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 4 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Komposztünnep pályázati felhívás

  • 2020. szeptember 17.
  • Peti

Idén 10. alkalommal hirdeti meg a Galgamenti Népfőiskola és a Humusz Szövetség a Komposztünnephez (október 10.) kapcsolódó pályázatát. A 2020-as Komposztünnep fő témájául a nemzetközi “Biodiverzitás szuper éve”-t választottuk. Arra hívjuk fel idén a figyelmet, hogy a talajban és a komposztban mekkora óriási sokszínűségben fordulnak elő az apró élőlények. Mint minden évben, idén is teszünk módszertani, aktivitásra ösztönző javaslatokat korosztályonként.

Arra hívunk Benneteket, hogy októberben valósítsátok meg saját csoportotokban, osztályotokban, közösségetekben ezeket az aktivitásokat. Fényképes és szöveges beszámolóitokat pedig várjuk szeretettel és kategóriánként a legjobbakat idei évben is igyekszünk szemléletformáló ajándékcsomaggal díjazni. 

Bármilyen a komposztálás témájához kapcsolódó tevékenységgel lehet pályázni. A 2019-es Komposzt Ünnep beszámolója ide kattintva érhető el. 

Jelentkezni október 5-ig tudnak az érdeklődők a felhívásban található űrapon keresztül: https://humusz.hu/komposztalj/felhivas

 

 

komposztalj