Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberi forgatag a Humuszban

  • 2012. augusztus 25.
  • Axi

komposztálásDélutáni forgatag a Humusz Ház kertjében 2012. szeptember 14-én. Azt már tudjuk, hogy hogyan lehet a városban komposztálni és ezzel hogyan csökkenthető a háztartásai hulladékunk mennyisége...Ha szeretnél újabb tippeket, ismereteket a hulladékmegelőzésről, akkor itt a helyed!

Június óta, a Humusz környékén élő lakosok (XI. kerületi) lehetőséget kaptak a komposztálásra szövetségünk kertjében. Közel 30 család vesz részt a programban és gyűjti szorgalmasan a kukacos pecséteket a behozott komposztért cserébe, amit környezettudatos apróságokra válthatnak majd be.

A program eseményeként kerül megrendezésre, szeptember 14-én (pénteken) 14.00 órától 18.00 óráig egy szemléletformáló nyílt nap, amikor az érdeklődők körbejárhatják a Humusz Házat, a tanösvényt, megnézhetik a Nulla-Hulladék kiállításunkat, játszhatnak különféle környezettudatos szemléletetformáló játékokkal. Kézműveskedésre is lesz lehetőség, az újrahasználat jegyében és megismerkedhetnek a fair traid (méltányos kereskedelemből származó) termékekből készített kávéval, teával és különböző, ökológiai gazdálkodásból származó termékekkel is.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A programot rossz idő esetén is megtartjuk!
A részvétel ingyenes!

A plakátot ide kattintva tekintheti meg!

Csatlakozni szeretnék a programhoz (REGISZTRÁCIÓ)!

Bővebben a programról: 

http://humusz.hu/kozossegi-komposztpont/

http://humusz.hu/komposztpont-nyilik-humusz-haz-kertjeben/

terkep

További információ:
Drótposta
: axi(kukac)humusz.hu

Cím: 1111 Budapest, Saru u. 11. 
Telefon: (06) 1/386-26-48     

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VM_logo

"A hulladék keletkezésének megelőzése."
A projekt a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás program támogatásával valósul meg.