Ökotudatos térképpel segít a Beeco a tudatos fogyasztóknak

  • 2024. január 22.
  • Gyuri

Megjelent az új ökotudatos térkép azoknak, akik tovább zöldítenék a mindennapjaikat! A Humusz pedig örömmel támogatja a Beeco kezdeményezést!

 

Mi lenne, ha Magyarország legfenntarthatóbb helyszíneit egy kifejezetten erre specializálódott térképen láthatnátok? Ha nem kellene tovább keresnetek a közösségi komposztálókat, csomagolásmentes boltokat, termelői piacokat, szelektív hulladékgyűjtőket, fenntartható vendélglátóhelyeket, és még 23 ezer egyéb ökos-pontot? Így bizony, negyven különböző fenntarthatósági kategóriával startolt el a Beeco térképe, mely folyamatosan bővül – és nem csak a helyszínekre vonatkozó adatbázis, de a csapat is, hiszen a „jövő-kaptár” igazi ökotudatos mozgalmat indított és céljuk, hogy hamarosan mindenki ismerje a nevüket, aki tenne szeretne valamit a klímaváltozás lassításáért és az ökoszisztémánk egészségéért.

 

Beeco térkép

 A Beeco térképe

A térkép azonban még nem minden, hiszen hamarosan elstartol a Beeco alkalmazása is, ami épp fejlesztési és tesztelési fázisban van, és olyan szakmai programok figyeltek már rá fel, mint az EIT Climate Launchpad, a K&H Start It és az MVM Edison. A Humusz Szövetségnél pedig már több szálon is együttműködünk a Beeco csapatával, hiszen szívügyünk a fenntarthatósággal kapcsolatos edukáció és a tudatos fogyasztói társadalom.

Te is csatlakoznál a rajhoz? Regisztrálj a Beeco honlapján, ha pedig csapattag lennél, Írj egy e-mailt Kristófnak a [email protected] címre.

 

Beeco alkalmazás