Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felhívás - a Komposztálás Ünnepnapja 2014

  • 2014. szeptember 17.
  • Csilla
Szerző: 
Csilla

Idén is sok szeretettel várunk minden érdeklődő óvodás- és iskolás csoportot (csapatonként legfeljebb 20 főt), hogy együtt ünnepeljék velünk a Komposztálás Napját, október 10-én! Teljék az október hónap a komposztálás jegyében, ezért pedagógusok és tanítványaik jelentkezését is várjuk az ország egész területéről!

Legyen október 10. a Komposztálás Ünnepnapja!

Az idén is várjuk óvodás, és iskolás csoportok jelentkezését, hogy megosszák velünk, október folyamán hogyan ünneplik a komposztálást, mint szemléletformáló tevékenységet. Keressük azokat a kreatív, aktivitásra ösztönző megoldásokat, amelyeken keresztül a legszórakoztatóbb módon lehet átadni a komposztálás tudományát a diákok számára. A korábbi években is rengeteg jó gyakorlattal találkoztunk, így a tájékozódás és az ötletgyűjtés céljából is azt ajánljuk, böngésszetek!

Ha ti is szeretnétek csatlakozni, ezt október 10-éig tehetitek meg, a regisztrációs lap kitöltésével. Feltétel, hogy a komposztálást népszerűsítő tevékenységeknek október hónap folyamán meg kell történnie. Az ezekről készült beszámolókat november 14-éig várjuk a következő e-mail címre: [email protected]

Amit a pályázatoknak tartalmazniuk kell:

- 1-2 oldalas, írásos beszámolót (doc formátumban)
- 3-7 db, jpg formátumú, jó minőségű képet (külön csatolmányként)
- valamint az e-mailben tüntessétek fel az intézmény és a felkészítő pedagógus nevét, a pályázó csoport/osztály megjelölésével

Nevezni kizárólag óvodás csoporttal vagy iskolás osztállyal lehet (max. 20 fő)! Kategóriánként (óvoda, iskola) a 3 legötletesebb, az eseményt a legszemléletesebben ábrázoló beszámolót készítő csoportot és osztályt szemléletformáló ajándékcsomaggal (pl. újrapapír-termékek, komposztos matricák, kiadványok) jutalmazzuk.

A felhívás szövegét itt éritek el, tanulmányozzátok honlapunkat további információkért és komposztáljatok, mert komposztálni jó! :)

komposztalj