Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 15 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb komposztáló kerület Budapesten

  • 2009. április 07.
  • humusz

Budapest XVIII. kerület Pestszentlõrinc-Pestszentimre Önkormányzata, a Helyi Környezetvédelmi Program célkitûzései alapján, komposztálási programot indít a kerületben lakók részére a Fõvárosi Közterület-fenntartó Zrt. támogatásával. Komposztáló edények ingyenesen igényelhetõk, jelentkezõket várnak!!

 

Az önkormányzat legfeljebb 150 család számára biztosítja a részvételi lehetőséget. A résztvevők kiválasztásánál elsődleges szempont a jelentkezés sorrendje. Jelentkezni csak a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

A programban résztvevőknek az önkormányzat ingyenesen 1 db műanyag komposztáló ládát és 1 db lombkomposztálót ad át használatra. Az eszközök átvételekor oktatást biztosítunk, melynek során mindenki elsajátíthatja az alapvető tudnivalókat a sikeres komposztálás érdekében.

A résztvevőnek vállalni kell, hogy az átadott komposztáló eszközöket rendeltetésszerűen használják 5 évig. A 6. évtől a résztvevők tulajdonába kerülnek a használatra átadott komposztáló eszközök. Az önkormányzat a résztvevőkkel használati szerződést köt.

Figyelem! A jelentkezési lapot a program részleteinek ismeretében és csak akkor töltse ki, ha mind a 2 db komposztáló edény elhelyezését, valamint valamennyi egyéb feltétel teljesítését valóban vállalni tudja.

Postacím: Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési, Intézményirányítási és Koordinációs Iroda (1184 Budapest, Üllői út 400.)

 

Forrás: A XVIII. kerület honlapja