Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Komposztálási pályázat Önkormányzatoknak

  • 2008. január 04.
  • humusz

2007. decemberben megnyílt KEOP 2007.1.1.1. A "Települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszerek fejlesztése" címû pályázati konstrukcióban  a támogatható megelõzést szolgáló tevékenységek között a házi komposztálás fejlesztése, valamint a szemléletformálás is megtalálható. A KÖTHÁLÓ felhívása...

Tisztelt Önkormányzat, Települési Önkormányzatok Társulásai!

 

 

2007. decemberben megnyílt KEOP 2007.1.1.1.  A "Települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszerek fejlesztése" című pályázati konstrukcióban a támogatható megelőzést szolgáló tevékenységek között a házi komposztálás fejlesztése, valamint a szemléletformálás is megtalálható.
A projektgazda számára javasolt megállapodással alátámasztott módon együttműködni helyi vagy helyben is aktív civil (környezetvédő társadalmi) szervezettel.

Ezúton figyelmükbe ajánljuk a Környezeti Tanácsadó Irodák hálózatában tevékenykedő környezetvédő társadalmi szervezeteink tapasztalatait. Hálózatunk tanácsadói már 2003-ban továbbképzésen vettek részt a helyi komposztálás elterjesztése érdekében, ismeretterjesztő kiadványokat, tablókat, plakátokat jelentettünk meg. Városi kampánynapokat, iskolai és szakmai előadásokat szervezünk, helyzetértékelő tanulmányokat és programokat készítünk.

Kérjük, hogy amennyiben a KEOP 2007.1.1.1. "Települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszerek fejlesztése" című pályázatra programot dolgoznak ki, vonják be bizalommal helyi tanácsadóinkat.

 


Tisztelettel:

F. Nagy Zsuzsanna
elnök
Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata



További információ:
[email protected], [email protected]
46/382-095,
70/600-2852

 

 

 

Forrás: www.kothalo.hu