Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Átadják a túrkevei komposztkereteket

  • 2009. november 23.
  • beus
A Herman Ottó Természetvédő Kör a házi- és a közösségi komposztálás népszerűsítését szolgáló mintaprojektet valósít meg Túrkevén, melynek keretein belül 90 db házi komposztáló edényt oszt szét a túrkevei lakosság között. A programhoz MÉG LEHET CSATLAKOZNI!

 

A Herman Ottó Természetvédő Kör munkatársai október 20-án megkezdték a komposztáló edények kiszállítását a programra előzetesen jelentkezett, csatlakozni kívánt családoknak.


Az elmúlt pár nap lakossági visszajelzései bizonyítják, hogy a családok örömmel fogadják a komposztálóedényeket, és nagy lelkesedéssel kezdik meg a településen újszerű hulladékhasznosítási tevékenységet. Az elmúlt napokban további családok jelezték csatlakozási szándékukat a komposztálási mintaprogramhoz.


A házi- és közösségi komposztálás népszerűsítését szolgáló projekt megvalósításával a környezetbarát hulladékhasznosítási technológiák meghonosítása, az aktív környezetvédelmi tevékenységek mindennapi gyakorlatának ösztönzése a cél.

Korlátozott számban még várjuk a programba bekapcsolódni kívánó, a környezetünk megóvását, védelmét fontosnak érző családok jelentkezését!

Jelentkezni lehet: 
Fekete István Oktatóközpont  (5420 Túrkeve, Ecsegi u. 22.)
Telefon: 361-505
E-mail: [email protected]

 

Forrás: Nimfea Egyesület