Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adjunk ötleteket egymásnak!

  • 2007. október 09.
  • humusz

mege_graf

Kibõvült a www.megelozes.humusz.hu honlap!

Mostantól kezdve lehetõség van arra, hogy a www.megelozes.humusz.hu/uj_tipp oldalon Ön is beküldje az otthonában már megvalósított hulladékcsökkentõ ötleteit képekkel, kisfilmmel illusztrálva.


A www.megelozes.humusz.hu oldalon eddig európai hulladékcsökkentő példákat közöltünk, elsősorban önkormányzatok számára. Idén nyártól a honlapot egy új 'fejezettel' egészítettük ki, amely az egyéni útkeresőket igyekszik hulladékcsökkentő tippekkel ellátni. Témáink: vásárlás, reklámok, ajándékozás, irodai praktikák, otthoni praktikák, szórakozás, közösségi élet.
Fontosnak tartjuk, hogy az oldal a szemléletformáláson túl valódi, gyakorlati segítséget is nyújtson az érdeklődőknek, ezért törekszünk arra, hogy minél több hasznos cím, elérhetőség, jó termék kerüljön fel a javaslatok közé.
Ehhez várnánk mindenkinek a segítségét a következő formákban:

1.A www.megelozes.humusz.hu/uj_tipp oldalon lehetőség van arra, hogy bárki beküldje nekünk az otthonában már megvalósított hulladékcsökkentő ötletének egy rövid összefoglalóját, képekkel vagy kisfilmmel kiegészítve. A beküldött anyagok szerkesztői jóváhagyást követően jelennek meg a honlapon. A legjobbakat minden hónapban kiemeljük és díjazzuk, valamint a Kukabúvárban is közöljük.
2.Aki 'csak' egy-egy hasznos címet, hasznos weboldalt, jó termék nevét és beszerzési lehetőségét...stb. tudja beküldeni, annak is nagy hasznát vesszük. Ezeket a [email protected] email címre várjuk. A beérkezett ötleteket rendszerbe szedjük, illetve egy-egy adatbázis elkészítéséhez, bővítéséhez használjuk fel.


Kérjük, hogy minél többen segítsenek/segítsetek, hiszen csak így lesz értékelhető eredménye ennek a munkának!! Köszönjük!!

A honlap követekező nagy fejezete egy padagógusoknak szóló iskolai példatár lesz, nagyjából a következő tartalommal:
a 'hulladékcsökkentés' oktatását segítő, letölthető anyagok (kiadványok, játékok)
iskolazöldítést segítő ötletek, hasznos információk
megvalósult jó példák

Ehhez is várjuk az ötleteket a [email protected] címre!

HuMuSz