Zöld Kommandó: Így „zöldül ki” a népszerű lángosos Sukorón! (1. rész)

  • 2023. október 12.
  • Gyuri

Elrajtolt a ZöldZóna egyedülálló és több szempontból is izgalmas kezdeményezése, fenntarthatósági videósorozata, a Zöld Kommandó! A projekt keretén belül a Mastercard – a Humusz Szövetséggel karöltve – az elkövetkező hetekben „megzöldíti” a közkedvelt és nagy népszerűségnek örvendő sukorói Molnár Büfét, amelyet a legtöbben ínycsiklandó lángosairól és kürtőskalácsairól ismerhetnek. Három részes videósorozatunkból kiderül, miként járulhat hozzá egy mikrovállalkozás, hogy a mindennapokban a lehető legfenntarthatóbb módon működjön.

A Zöld Zóna és a Humusz Szövetség több mint egy éve tartó sikeres együttműködésének köszönhetően már eddig is számos hasznos, edukatív és egyszerűen megvalósítható tippel gazdagodhattak azok a mikrovállalkozások, amelyek számára fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem, így most külön öröm, hogy – a jótanácsok mellett – immár a gyakorlatban is megvalósulhat egy mikrovállalkozás kizöldítése!

A Zöld Kommandó első részében Urbán Csilla, a Humusz Szövetség elnöke látogat el Sukoróra, hogy felmérje a hely adottságait és a büfé lehetőségeit, illetve, hogy hasznos tippekkel lássa el Molnárné Szász Tünde tulajdonost. Ha kíváncsi vagy rá, melyek azok a javaslatok, amelyek megfogadásával egy mikrovállalkozás „zöldebbé”, a jövő pedig fenntarthatóbbá tehető, kattints és nézd meg a Zöld Kommandó videósorozatának első részét!

 

 

(Szerk.: Amennyiben az ön vállalata is szeretne személyre szabott zöld tippeket kapni, keressen meg minket a humusz[kukac]humusz.hu címen!)

Forrás: keszpenzmenteszona.hu