Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is lesz hulladékos tanárképzés!

Év: 
2009
Szám: 
Nyár

A Herman Ottó Természetvédő Kör és a HuMuSz akkreditált pedagógus-továbbképzést indít 2009 őszén Túrkevén, a Fekete István Oktatóközpontban.

Harmadik alkalommal szervezzük meg képzésünket. A tanfolyam résztvevői megismerkednek a hulladékgazdálkodás alapfogalmaival, a reklám– fogyasztás – hulladék összefüggésével és következményeivel, valamint a fogyasztói társadalomból a fenntartható társadalom felé vezető út hulladékgazdálkodással kapcsolatos lépéseivel a hétköznapi ember nézőpontjából. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a közös gondolkodásra, csoportmunkára. A résztvevők sok-sok érdekes módszerrel ismerkedhetnek meg. Célunk, hogy segítsük az ismeretek átadását a gyerekeknek, és gyakorlati ötleteket adjunk a környezetkímélőbb iskola működtetéséhez.

Helyszín: Fekete István Oktatóközpont, Túrkeve, Erdőszél u. 1.

Részvétei díj: 20 000 Ft. Az összeg tartalmazza a képzésenvaló részvétel díját és az oktatási segédanyagokat.

Képzési napok: 2009. október 3., 4., 17., 18., november 7.

Jelentkezés: 2009. augusztus31-ig a www.humusz.hu/oktatas oldalról letölthető jelentkezési lapon.

További információ: Monokiné Székely Zsuzsanna, 56/361-505, [email protected], Túrkeve, Erdőszél u. 1. (Fekete István Oktatóközpont) valamint a HuMuSz honlapja: www.humusz.hu/oktatas

A tanfolyamot 15 főtől indítjuk el. A képzés alapítási engedély-száma: OKM-3/30/2006. A programot az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus támogatja.