Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fenntartható élet a változó gazdaságban - fotópályázat

  • 2012. március 14.
  • T.Zsuzsa
Szerző: 
T.Zsuzsa

A City_SEC projekt partnerei fotópályázatot hirdetnek “Photoforchange in Europe – Sustainable living in changing economy (Fenntartható élet a változó gazdaságban)” címmel.

Az IEE program keretében megvalósításra kerülő CITY_SEC projekt az intelligens energiagazdálkodás előmozdítását és elterjesztését célozza meg. A projekt partnerei fotópályázatot hirdetnek “Photoforchange in Europe – Sustainable living in changing economy (Fenntartható élet a változó gazdaságban)”címmel.

A téma az energetikai átalakulás, a gazdaság környezet-barátabbá tételének folyamata („zöldítése”), a helyi ökológiai lábnyom csökkentése.

A kiválasztott képek egy katalógusban jelennek meg, amelyet a projekt honlapján és más fontosabb energetikai témájú európai honlapon is közzétesznek. Emellett kiállításra is kerülnek Brüsszelben, valamint az összes résztvevő ország Zéró Kibocsátási Napján is.

A pályázatok beérkezési határideje: 2012. március 31. 12.00 óra.

A részvételhez a jelentkezési lap és mellékleteinek angol nyelvű  kitöltése és megküldése szükséges, melyhez segítségképp a magyar nyelvű fordítás megtalálható a csatolmányban.

A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseikkel forduljon a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. marketing és nemzetközi kapcsolatok csoportjának kollégáihoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén: e-mail: [email protected]; telefonszám: +36-46-504-460; cím: 3525 Miskolc, Széchenyi út 107.