Otthonról a Földünk környezetéért!

  • 2024. szeptember 24.
  • kovacseszter

Környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat
A FÖLDÜNKÉRT VILÁGNAP alkalmából és a környezeti nevelés és a környezetvédelmi felelősségvállalás jegyében környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet alsó tagozatos általános iskolások részére a Green Support Kft. A pályázat témája:
 
  „Otthonról a Földünk környezetéért!”
 

A jelentkező gyerekek rajzban ábrázolhatják, mit tudtak tenni környezetük védelme érdekében a minden napi életben.
A pályázat olyan alkotni vágyó, kreatív gyerekeknek ad teret, akiknek szívügyük a környezetvédelem, és akik készek rá, hogy megmutassák, ők mit tudtak tenni a környezetük megóvásáért hétköznapok alatt.
 
A rajzok beadási határideje: 2024. október 17.

A rajzokat az alábbi címre kell postán feladni:
Green Support Kft.
1115 Budapest, Etele út 46/A. 5. em. 33. a.
 
A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázaton 6-10 éves, alsó tagozatos általános iskolai tanulók indulhatnak. Egy tanuló csak egy pályamunkát készíthet. A környezetvédelmi rajzok bármilyen kézi technikával készülhetnek, de A4 méretűnek kell lenniük.
A pályaművek hátoldalára a honlapunkról letölthető Jelentkezési lap kérjük felragasztani, mely kitöltés után tartalmazza a pályázó szükséges adatait.
A pályázat részletes információi itt olvasható: https://greensupport.hu/blog/kornyezetvedelmi-rajzpalyazat-2024/
 
A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat plakátja letölthető az oldalunkról.

A két korcsoportból az első három helyezést elért alkotás kerül díjazásra, egy-egy érdekes 10 000 Forint értékű könyvutalvány formájában, amelyeket környezetvédelmi- és természetvédelmi könyvek vásárlására fordíthatnak.

Eredményhirdetés a FÖLDÜNKÉRT VILÁGNAP alkalmából 2024. október 21-én lesz, a nyertes rajzok a greensupport.hu oldalára kerülnek feltöltésre.

 
Kapcsolattartó:
            Bukta Attila
            [email protected]
            06-20/458-11-42

A Földünkért világnap remek lehetőség arra, hogy magukba nézve elgondolkodjuk, hogy a mindennapok alatt mit tudunk tenni a globális felmelegedés elleni harcban és a bolygónk környezetének védelmének érdekében.
A világnap eredeti törekvése a lakosság cselekvésre késztetése, e mögött a cselekvés mögött egy hosszútávú cél lebeg, melyet a társadalom összefogása, a környezettudatos életmód és a környezetvédelmi felelősségvállalás tudja elősegíteni.

Forrás: https://www.greensupport.hu/