Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erdei iskolai terepvezető képzés

  • 2012. március 14.
  • T.Zsuzsa
Szerző: 

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont felhívása: ERDEI ISKOLAI TEREPVEZETŐK 60 ÓRÁS KÉPZÉSE, valamint egyéni képzési programok.

A képzésre várják mindazokat a gyakorlott és leendő terepvezetőket, akik szívesen töltenek velük 3 hétvégét a módszertani megújulás jegyében. Képzésükön szívesen látják az erdei iskolai oktatókat, erdészeket, vadászokat, nemzeti parki dolgozókat, múzeumi, állatkerti, óvodai és iskolai pedagógusokat, akik munkaidejükben, vagy azon kívül csoportokat vezetnek, de tartalmas időt tölthetnek velünk a természet iránt érdeklődők is. 

Helyszín: PANGEA EGYESÜLET BREUER LÁSZLÓ OKTATÓKÖZPONTJA

Képzés időpontjai: 2012. március 23-25., április 13-15., május 25-27. péntek estétől vasárnap délutánig

Jelentkezési és az első részlet befizetési határideje: 2012. február 15. szerda

A képzés kínálatáról, témáiról és eddigi referenciáinkról a http://www.mbt-ftk.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php?i_szo_azo=24 linkről tájékozódhat.

Az „ÖSVÉNY” Oktatóközpont meghirdetett képzésein kívülis vállalja, hogy egyedi igényeknek megfelelően képzési programot állít össze és bonyolít le adott erdei iskolai helyszíneken, oktatási intézmények, cégek dolgozóinak, vagy más megrendelőknek egész évben. Az együtt dolgozók számára és az ismerős munkakörnyezetben tartott képzéseknek nagy előnye, hogy a tematika az adott környezetre szabható, speciális igényeknek is megfeleltethető, és csapatépítési elemekkel gazdagítható. Szállásadóknak segítünk erdei iskolai szolgáltatás beindításához terepvezetőik felkészítésében. Részletek, és vélemények a képzéseinkről: http://www.mbt-ftk.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php?i_szo_azo=24