Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 5 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erdővarázs: Idén is beköltözik az erdő a belvárosba!

  • 2019. szeptember 10.
  • CsViki

Ingyenes részvétel mellett nyerj osztálykirándulást! Idén is beköltözik az erdő a belvárosba! Ökoiskolákból érkező, alsó tagozatos iskolás csoportok jelentkezését várja 2019. szeptember 20-án, pénteken 12:30-tól vagy szeptember 21-én, szombaton 10:00-től a Szabadság téren zajló „Erdővarázs” családi nap erdei iskola programjaira az eseményt lebonyolító Országos Erdészeti Egyesület.

Interaktív erdei kincsestár és népszerű színpadi programok várják mindazokat az iskolás csoportokat, akik számára fontos a magyar erdők sokszínű, értékes természeti környezete. A természetvédelem, az ökoturizmus, az erdei növény- és állatvilág, az erdészek különleges munkája, az erdei vasutak és az erdészeti erdei iskolák mind-mind megelevenednek az állami erdőgazdaságokat bemutató ingyenes rendezvényen.

A tavalyi siker után az Erdővarázs Családi Napon 2019-ban ismét erdész szakemberek mutatják be az erdő varázslatos világát az érdeklődő iskolások számára. Összesen 15 tematikus sátorban két-két erdőgazdaság biztosít az erdészeti erdei iskolák pedagógiai programján alapuló foglalkozásokat és bemutatókat egy-egy fontos erdészeti tevékenységi terület megismeréséhez.

A szervezett erdei iskola programokra idén is két időpontban lehet jelentkezni. A szervezett foglalkozásokon kívül is a rendezvény szabadon látogatható.

 

További információ és jelentkezés: http://erdovarazs.hu/pedagogusoknak/