Segítsd a Humusz fennmaradást egy kérdőív kitöltésével

  • 2024. augusztus 29.
  • Csilla

Sikeres közösségi adományozási kampányunknak köszönhetően a tavalyi évben elindult a Humusz 2 éves szervezetfejlesztési projektje. Ennek része a társadalmi vállalkozásunk fejlesztése, amit a Social Business program keretein belül végezünk jelenleg. A program célja, hogy bevételteremtő szolgáltatások fejlesztésével tudjuk szervezetünk hosszú távú fenntartását biztosítani és közhasznú tevékenységeinket megfinanszírozni. A fejlesztés része egy társadalmi kutatás, hogy felmérhessük, célcsoportjainknak (pl. kedves Olvasó) mik az igényeik, hogyan állnak a környezetvédelem témájához, és hogy látják a Humusz működését, tevékenységeit. Kérlek, szánj 10-15 percet a lenti kérdőív(ek) őszinte kitöltésére, és járulj hozzá a munkánk fejlesztéséhez!

Tevékenységinkkel több célcsoportot is megszólítunk, és több szolgáltatásunk is rendelkezésre áll a számukra (jelenlegi szolgáltatásainkról itt olvashatsz). Célcsoportunk például a lakosság, a pedagógusok, környezeti nevelők, nevelési-oktatási intézmények, önkormányzatok, vállalatok és civil szervezetek. Ebből kifolyólag több kérdőívvel is készültünk szektorspecifikusan. Amennyiben úgy érzed, több célcsoportba is beletartozol, nagyon hálásak vagyunk, ha több kérdőívet is kitöltesz. Amennyiben úgy érzed, ismersz olyasvalakit, akinek a véleménye hasznos lenne számunkra, megköszönjük, ha megosztod kérdőíveinket, hogy minél reprezentatívabb eredményeket kaphassunk.

 

A kérdőívek kitöltési határideje: szeptember 22.

 

Tudjuk, hogy időd és véleményed értékes, ezért szeretnénk a kitöltőinknek hálánk jeléül az alábbiakat felajánlani.* Továbbá a kutatás eredményeiről egy összefoglalót is fogunk írni a honlapunkra. A kérdőívet kitöltők adatait nem adjuk ki harmadik fél részére, olyan eredményeket fogunk közölni, amelyekből nem követhető vissza senki.

 

KÉRDŐÍV LAKOSSÁG RÉSZÉRE

A kérdőívet kitöltőknek szemléletformáló ajándékot (pl. Újrapapír füzet, upcycling termék) adunk, amit a Humusz Házban lehet átvenni nyitvatartási időben. Amennyiben igényt tartasz az ajándékra, kérlek, a kérdőívben jelezd, hogy lássuk, mennyi csomagot állítsunk össze.

A kérdőívet itt tudod elérni.

 

KÉRDŐÍV ÖNKORMÁNYZATOK RÉSZÉRE

A kérdőívet kitöltő önkormányzat részére 5% kedvezményt biztosítunk szolgáltatásunk megrendelése esetén.

A kérdőívet itt tudod elérni.

 


KÉRDŐÍV PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE

A kérdőívet kitöltő pedagógusok részére 5% kedvezményt biztosítunk, amennyiben csoportot hoz a Humusz Házba.

A kérdőívet itt tudod elérni.

 

KÉRDŐÍV VÁLLALATOK RÉSZÉRE

A kérdőívet kitöltő vállalat részére 5% kedvezményt biztosítunk szolgáltatásunk megrendelése esetén.

A kérdőívet itt tudod elérni.

 

Kérdésedet, észrevételed szívesen fogadjuk elérhetőségeinken!

 

* A kedvezmények igénybevételéhez szükségünk lesz a kérdőív kitöltésénél név (saját vagy szervezet) megadására az azonosítás érdekében.