Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elindult a Magnet KAP 2017

  • 2017. május 16.
  • Peti

Tudtad, hogy minket is támogathatsz a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjában? Az ügyfelek döntenek a rajtuk kimutatott teljes banki profit 10 százalékáról, társadalmi ügyek támogatásáról. Mi is benne vagyunk abban a 80 civil szervezetben, akik támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által!  

 

KAP

 

Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket a rád eső nyereségrész 10%-ával május 15. és június 25. között. A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfelek rekord összegű 72 millió forintot osztanak szét a Bank felületein keresztül, az általuk kiválasztott civil szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez.

 

A Humusz Szövetség projektjének célja: 

Régi vágyunk, hogy olyan helyet hozzunk létre, ami az itt dolgozók munkahelyén túl a lakosság számára egyaránt ismeretterjesző és kellemes környezet, ezért egy élményparkot szeretnénk megvalósítani a Humusz Szövetség központjában a pályázaton kapott anyagi támogatásból. tanösveny

Mivel képzés, fejlesztés nem csak oktatás formájában történhet, ráadásul nem korhoz kötött, ezért szeretnénk az élményparkot kicsiknek és nagyoknak egyaránt interaktívvá és élvezetessé tenni. Fontosnak tartjuk a gyerekek számára a mozgást, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy ez elengedhetetlen eleme az egészséges fejlődésnek. Egyrészt a képességeket fejlesztő, a különféle mozgásformák gyakorlását elősegítő eszközöket tervezünk beépíteni, emellett további tapasztalatot és ismeretet szerezhetnek a különféle érdekes, oktató célú játékokkal.  Ezek többek között újrahasznált anyagokból készült fa kuckó és mászóka, komposztáló „kis tudor” vizsgálata, vagy környezetvédelmi témájú „nyomkövető” játék lenne.

Emellett egy tanösvényt szeretnénk kialakítani, amely a hulladékpiramisra, hulladékmegelőzésre, valamint a hulladékkezelés lehetséges fokozataira hívja fel a figyelmet interaktív állomásaival. Előnye, hogy az állomások különböző célcsoportoknak egyaránt érdekesek lehetnek.

A Humusz Szövetség központja remek alap a tervezett fejlesztéseknek, mivel a központ a városon belül jól megközelíthető, de a dús és őshonos növényzetnek köszönhetően a kert mintegy „oázisként” funkcionál, így az idelátogatóknak minden lehetőségük megvan az aktív kikapcsolódásra.

 

Hogyan támogathatod a projektünket?

NetBank felületeden, telefonon:  06-1-428-88-88; és személyesen bármelyik bankfiókban, valamint a honlapon keresztül is megteheted egyéni kódszó megadásával.

Ha használsz bankkártyát, válassz minket a Segítő Bankkártya Programban, hogy vásárlásaid összegének 1-3 ezrelékével is támogassa ügyünket a Bank.

Élj a lehetőséggel és ajánld a MagNetet ismerőseidnek! Ha valaki az ajánlásodra számlát nyit, kétszeres támogatást kapha a szervezetünk!  Használd az ajánlókártyát június 25-ig a dupla segítségért: https://www.magnetbank.hu/download/8/bs/1b19e.pdf

 

 

tanösvény
kertfejlesztés

 

 

Köszönjük, hogy segítesz! :)