Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Te mit teszel a lakóhelyedért? - Pályázati felhívás

  • 2011. május 12.
  • Géczy Anna
A Bál-Na Produkció Kft Zöld Bálna Programja, az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. és a Magyarországi Ökoiskola Hálózat közös pályázatot hirdet általános és középiskolások számára a Biotár IV. Országos Öko Expo és Bio Fesztivál keretén belül.

Te mit teszel a lakóhelyedért?

 

című pályázaton részt vehetnek a Fejér megyei általános és középiskolás diákok, akiknek feladata egy lakóhely környéki környezetvédelmi érték, vagy probléma bemutatása, a kapcsolódó megőrzési illetve megoldási lehetőségek felvázolása és végrehajtása.

 

A pályázat kiíróinak egyértelmű célja a fiatalok aktív, cselekvő hozzáállásának kialakítása, hogy ösztönözze őket környezetük megóvására, védelmére és erősítse bennünk a környezettudatos szemléletmódot.

 

Az elődöntőn túljutott csapatok az általuk képviselt projektet tabló vagy prezentáció formájában a Biotár IV. Országos Öko Expo és Bio Fesztivál szakmai konferenciáján, a környezetvédelem neves magyar szakemberei előtt mutathatják be.

 

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt projekt gazdái környezettudatos, zöld kirándulást nyernek, melyet 2011. szeptemberében válthatnak be!

 

Természetesen minden nevező csapat ingyenes belépőjegyet kap a Biotár IV. Országos Öko Expo és Bio Fesztiválra, az ország egyetlen öko strandjára, a gárdonyi Sport Beachre.

 

További információkért tekintsék meg a mellékelt pályázati kiírást.

Pályázati kiírás

Jelentkezési lap

 

Minden felmerülő kérdésben készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

Üdvözlettel,

 

Csege Klotild

Bál-Na Produkció Kft.

Tel.: 06 22 570 092

Fax.: 06 22 355 044

Mobil: 06 20 274 2066

E-mail: [email protected]

www.biotar.hu

www.sportbeach.hu

www.bal-na.hu

www.mikulasszolgalat.hu