Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ökoriporter kerestetik!

  • 2010. július 14.
  • Géczy Anna
Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. és a Greenfo.hu Zöld Hírportál fotópályázatot indít „ÖKO-Pixel” címmel. Három izgalmas témakörben lehet képeket feltölteni, értékes nyereményekért! A legötletesebb felvételek készítői víz alatti fényképezőgépet, vagy Lomót nyerhetnek, de a további díjak között szerepel hortobágyi fotótúra és osztálykirándulás is! A tavalyi fotópályázat értékes munkáin felbuzdulva a szervezők idén is országos pályázatot indítanak, kiterjesztve a jelentkezést minden hazai oktatási intézményre és a felnőttekre is! A tavalyi pályázat nyertes képei

Ökoriporter kerestetik!

 

Az ÖKO-Pixel fotópályázat keretében 3 környezetvédelemmel kapcsolatos témákat:

1) Hulladék, vagy szemét? Mi a különbség a kettő között? Gondoljunk csak a komposztálásra, a szelektív hulladékgyűjtésre, vagy éppen az illegális hulladéklerakásra!

2) Csak természetesen! Itt természeti értékeinket kell lencsevégre kapni: lehet ez táj, növény, állat, vagy makro. Aki urbánus életet él, annak érdemes „Természet a város közepén” szemlélettel gondolkodnia…

3) ÖKO-sztori sorozat 2-3 fotóból álló sorozatokat várunk, ami elgondolkodtatja, vagy éppen megnevetteti a nézőket. Képbed meséld el, mit láttál!?

Az ÖKO-Pixel fotópályázatra nevezni és a képeket feltölteni 2010. október 31-ig lehet. Díjazás: Minden korcsoportban és minden kategóriában az első három helyezett kerül díjazásra: 27 nyeremény + különdíjak. Továbbá a legtöbb szavazatot kapott felvétel különdíjban részesül. (Szavazatot csak regisztrált felhasználók adhatnak le.)

Az ÖKO-Pixel fotópályázat keretében minden hónapban kiválasztásra kerül a legjobb fotó – Hónap képe – melyek készítői külön jutalomban részesülnek, mely a Ma és Holnap folyóirat éves előfizetését jelenti. Pályázati és technikai feltételek a honlapon.

Kapcsolattartó: Kosztolni Katalin ÖKO-Pack Nonprofit Kft. [email protected]

"Az élő, élhető és fenntartható jövőért!"