Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Enyém a legszebb kert!

  • 2014. június 04.
  • Ressinka Agnes

1. A Pályázatban részt vevő személyek

A Pályázat csak belföldi természetes személyek vehetnek részt (továbbiakban: Pályázó).

2. A Pályázat leírása

Pályázatot hirdetünk meg a Nők Lapja magazin olvasói között.
A pályázó az alábbi módon vehet részt a Pályázaton, hogy a Nők Lapja 2014/22-es lapszámában megjelenő Enyém a legszebb kert pályázaton:
 
Két kategóriában:
Virágoskert vagy balkon – Színek és árnyalatok, egyedi megoldások
Egzotikus növények a kertben – Lelőhelyek, gondozási tippek

Fotókat és a fenti szempontok szerinti leírást, kertgondozási tippeket „Enyém a legszebb kert” jeligével 2014. július 31-ig a következő e-mail küldhetik be: [email protected]

A pályázat két nyertese fejenként 50 000 Ft értékű kertészeti utalványt kap.

3. A Pályázat időtartama

A Pályázaton részt venni, arra jelentkezni 2014. 05. 28. – 2014. 07. 31-ig lehetséges. A Pályázat időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. A kiválasztás menete

A Sanoma Media Budapest Zrt. a Pályázat időtartamának végén a beérkezett pályázatokból 2014.08.18-ig választja ki az két első helyezettet.

5. Jelentkezés a Pályázatra

A Pályázatra jelentkezni:
– emailben lehet: Fotókat és leírást, kertgondozási tippeket „Enyém a legszebb kert” jeligével 2014. július 31-ig, az [email protected]-ra

A Pályázaton való részvételhez szükséges a pontos név és lakcím megadása.

A Pályázatra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Pályázó felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelőek legyenek.
A Pályázatból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a Pályázat tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti.

6. Díjak

Kertészeti utalvány fejenként bruttó 50 000 Ft értékben.
A zsűri két nyertes pályázatot fog kiválasztani.

A díj készpénzre nem váltható át és másra nem ruházható át. Sanoma vállalja, hogy kifizeti a pályázat díjára esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

7. Nyertes értesítése

A nyerteseket e-mailben, telefonon vagy postán értesítjük, az utalványokat postán küldjük el. A Pályázó felelős azért, hogy a játék során megadott adatok érvényesek legyenek, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni vele további egyeztetés végett.

Forrás: http://www.nlcafe.hu/noklapja/20140528/nok-lapja-kert-palyazat/