Fenntartható döntések, tudatos városlakók 2. - Őszi zsongás

Időpont: 
péntek, 2023, november 3 - 17:00 - 19:00
Helyszín: 
Humusz Ház

2023. november 3-án ismét minden érdeklődőt szeretettel várunk egy közös gondolkozásra arról, hogyan lehet a zöld városokhoz kapcsolódó ismereteket és az aktív állampolgárság kompetenciáit ötvözve egy valóban tudatos és fenntartható életet élni. Ehhez kapcsolódóan jó tanácsokkal és tippekkel szolgálnak majd a szervezők: a Humusz Szövetség mellett a Green Guide Budapest és a CAM Consulting Kft. munkatársai.

- Mik lehetnek a mindannyiunk életét kitöltő hétköznapi tevékenységek zöld alternatívái? Milyen bevált módszereket és tudatos megoldásokat érdemes beépítenünk a mindennapjainkba?

- Kiválthatóak-e az eldobható használati cikkek és csomagolások? Jól járunk-e az italcsomagolások új visszaváltási rendszerével? Rendszerszintű vagy egyéni megoldásokra van szükség? Mélyedjünk el együtt az újrahasználat rejtelmeiben!

- Hogyan tudjuk hatékonyan formálni a városukat? Hogyan tudunk felelősen részt venni a döntéshozatalban, amely közvetlenül érint minket?

Többek között ezekre a kérdésekre is keressük majd a válaszokat a Greenvolve projekt zárórendezvényén, amelyre a Humusz Házban kerül sor, és ahol a résztvevőket a Humusz Szövetség, a Green Guide Budapest és a CAM Consulting Kft. munkatársai látják el jó tanácsokkal.

Fedezd fel velünk a Greenvolve projekt vadonatúj tanulási platformját, ahol látványos és egyszerű eszközökkel bővítheted tudásod a zöld városokról és a polgári szerepvállalásról. Légy aktív, légy felkészült, hogy együtt fenntarthatóbbá tegyük a várost!

 

Időpont: 2023.11.03. 17:00-19:00

Helyszín: Humusz Ház (1111 Budapest, Saru utca 11.)

 

Kérjük, érdeklődésedet, jelenlétedet a Facebook-eseményen jelezd: https://www.facebook.com/events/1100326197624812

Az érdeklődőket környezetbarát meglepetésekkel, valamint inni- és harapnivalóval várjuk!

 

Az esemény az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

 

További információ: 
CsatolmányMéret
Kép ikon Esemény poszter385.91 KB