Zöld Kommandó: Esővízgyűjtő, biciklitároló, napelemes lámpák — megkezdődött a Molnár Büfé kizöldítése Sukorón! (2. rész)

  • 2023. október 20.
  • Gyuri

Folytatódik a ZöldZóna egyedülálló és több szempontból is izgalmas fenntarthatósági videósorozata, a Zöld Kommandó! A projekt keretén belül – a Humusz Szövetséggel karöltve – „megzöldítjük” a már korábban bemutatott, közkedvelt és nagy népszerűségnek örvendő sukorói Molnár Büfét, amelyet a legtöbben ínycsiklandó lángosairól és kürtőskalácsairól ismerhetnek. Három részes videósorozatunkból kiderül, miként járulhat hozzá egy mikrovállalkozás, hogy a mindennapokban a lehető legfenntarthatóbb módon működjön.

A Zöld Kommandó második részében Urbán Csilla, a Humusz Szövetség elnöke ismét ellátogat Sukoróra, ezúttal már azzal a céllal, hogy a korábbi tanácsok alapján beszerzett eszközök összeszerelésében segítse Tündééket. Így kerül ki a Büfé elé egy vadonatúj biciklitároló, illetve a magaságyás ládákba illatozó fűszernövény-válogatás, de a fenntarthatósági szempontokat leginkább kielégítve, “zöld” evőeszközökkel is gazdagodik a konyharészleg.

Ha szeretnéd megtudni, hogy ezeken kívül még melyek azok a megoldások, amelyek segítségével a Molnár Büfé „zöldebbé”, a jövő pedig fenntarthatóbbá tehető, kattints és nézd meg a Zöld Kommandó videósorozatának második részét, illetve mindenképp maradj velünk, hiszen a harmadik részben megmutatjuk a várva várt végeredményt is!

 

Forrás: keszpenzmenteszona.hu