Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 3 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WWF ÖkoPanda a Viberen mutatja meg, hogyan lehetsz környezettudatosabb

  • 2020. november 18.
  • Enikő

Láttál már rollerező vagy növényeket ültető óriáspandát? A WWF ÖkoPanda mindent megtesz azért, hogy környezettudatos életet éljen – legyen szó közlekedésről, műanyagmentes bevásárlásról vagy fenntartható étkezésről. A WWF Magyarország ismét összefogott a Rakuten Viberrel, hogy elárasszák az üzeneteket az ökoszemlélettel.

A WWF a természetvédelem szimbólumává emelte az egykor veszélyeztetett óriáspandát. A több irányból érkező, sikeres intézkedéseknek köszönhetően a számuk csökkenése megállt, így eljött az idő arra, hogy ők világítsanak rá, mi a probléma az emberi tevékenységgel és hogyan is kellene élnünk – legalábbis a WWF Magyarország és a Rakuten Viber új matricáin keresztül. Mostantól bárki felhívhatja a figyelmet erre a fontos témára az ÖkoPanda matricák küldésével, és kiállhat a környezettudatosság mellett azáltal, hogy belép a WWF közösségébe.

 

A hazánk őshonos nagyragadozóit bemutató matricacsomag folytatásaként most az ÖkoPanda mutatja meg, hogy milyen a környezettudatos élet. A különböző hangulatokat és hétköznapi élethelyzeteket – például üdvözlés vagy bocsánatkérés – ábrázoló matricákon túl az ÖkoPandán keresztül megtudhatjuk, hogy rollerrel is útnak indulhatunk, hogy a többször használatos bevásárlószatyor menő, hogy a fontos ügyek mellett érdemes kiállni vagy hogy növényeket ültetni hasznos és szuper elfoglaltság. A matricák tervezéséért ezúttal is a White Rabbit Reklámügynökség felelt.

 

A matricacsomag letöltésével a felhasználók egyúttal a virtuális WWF közösség tagjaivá válnak, ahol exkluzív tartalmak és nyereményjátékok várnak rájuk. Első kézből értesülhetnek például a természetvédelemmel kapcsolatos hírekről, tippeket kaphatnak a fenntartható életmódhoz és ökológiai lábnyomuk csökkentésére.

 

További információ: https://wwf.hu/hireink/egyeb-termeszetvedelem/a-wwf-okopanda-a-viberen-m...