Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Módszertani program pedagógusoknak

  • 2017. augusztus 21.
  • Peti

Mennyire szövi át életünket az autózás? Mi áll az autóipar hátterében? Hogyan mutassuk ezt be diákjainknak?

A program a CEEWEB természetvédelmi szervezet, illetve lengyel, cseh és szlovák partnereinek közös programja keretében valósul meg. Fő célunk, hogy egy közösen töltött program keretében, bemutassuk a pedagógusok számára az elkészült módszertani ötlettárunkat. 

A módszertani programra elsősorban az oktatási intézmények környezeti és fenntarthatóságra nevelésben, illetve természettudományos oktatásban érintett pedagógusait várjuk. De szívesen fogadunk más területen dolgozó környezeti nevelési szakértőket is. 

 

Időpont: 2017. augusztus 29. (kedd) 9.00 – 14.00

Helyszín: Humusz Ház 1111 Budapest, Saru u. 11.

 

PROGRAM:

9.00 – 14.00 A program és az elkészült ötlettár bemutatása és kipróbálása, szünetekkel, ebéddel tarkítva.

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de kérjük, hogy a [email protected] címen előzetesen jelezzék részvételi szándékukat 2017. augusztus 28.-ig.

A bemutatott módszertani anyagot a résztvevők ingyenesen megkapják. A jelentkezéskor kérjük jelezni, ha valaki igényel útiköltségtérítést.

További információ: Merza Péter [email protected], (06) 20/224-9112

 

 

 

A workshop az "Educate 4 sustainable resources" című projekt keretében valósult meg a "Time for change: Promoting sustainable production and consumption of raw materials in the context of EYD 2015 and beyond" kampány keretében. A rendezvény a Nemzetközi Visegrádi Alap és az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósul meg. A tartalom a szerzők kizárólagos felelőssége, és semmiképpen sem lehet az adományozók véleményét tükrözni.