Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pályázati lehetőség diákoknak!

  • 2012. október 05.
  • névtelen (nem ellenőrzött)

Diák vagy és érdekel a természet? Ismersz olyan helyi természeti területet, amit szívesen látogatsz meg? Szeretsz biciklizni, kenuzni, lovagolni, sétálni, kirándulni, piknikezni a szabadban? Szereted a helyi és vegyszermentes termékeket, a természetes anyagokat? Emellett szeretsz rajzolni, fényképezni, verset, mesét írni, vagy videót készíteni? Akkor ez a felhívás neked szól, pályázz nálunk, játssz velünk és nyerj vele értékes ajándékokat!

A rajz, fotó, videó, vers és mese pályaműveket honlapunkra 2012.10.31-ig lehet feltölteni!

A nyeremények igencsak értékesek: négy kategóriában (rajz, fotó, videó, vers és mese) hirdetünk első, második, harmadik helyezettet és különdíjat (I.: 30.000 Ft, II.: 20.000 Ft, III. helyezett: 15.000 Ft, Különdíjas: 10.000 Ft értékű ajándékcsomagban részesül). Az ajándékcsomagokban természetes alapanyagú ajándék- és használati tárgyak, játékok, környezetbarát termékek, biciklis felszerelések, könyvek kapnak majd helyet.

Ismerd meg kampányunk célját honlapunkon, nézd át kiadványunkat, olvasd el pályázati feltételeinket, majd ezek után készítsd el pályaművedet, amelyet Pályaművek feltöltése menüponton tudsz részünkre elküldeni.

Alkotásod során vedd figyelembe, hogy a pályaműnek a következő üzenetek közül legalább egyet közvetítenie kell: helyi természeti értékek és erőforrások megőrzése, szabadidő helyi természeti környezetben való eltöltése, szabadidő eltöltés környezetbarát módjainak választása, helyi és környékbeli pihenésre, feltöltődésre alkalmas területek környezetbarát módon történő megközelítése, helyi természeti területekről származó termékek választása, helyi, vegyszermentes termesztésből származó élelmiszerek választása, természetes anyagok használata a mindennapokban.

Az optimizmus, a jókedv, az előre mutató együttműködés előnyben részesített szempont minden pályamű esetében!

Az alsó korhatár 12, a felső 24 betöltött életév. Ne felejtsd el, hogy csak azok vesznek részt a versenyben és részesülhetnek díjazásban, akik totónkat is kitöltik! A totó helyes kitöltői (függetlenül attól, hogy a pályaművük nyert-e vagy sem) sorsoláson vesznek részt, amelyen kerékpárt, fényképezőt és ajándékcsomagot lehet nyerni.