Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ozone Zöld-díj 2017-ben is!

  • 2017. augusztus 22.
  • Peti

Az OzoneTv idén is díjazza azokat a megvalósult zöld ötleteket, innovációkat, melyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez. A legkisebb ötlettől a legnagyobb projektekig.

Pályázók köre

Olyan vállalatok, magánszemélyek civil szervezetek és általános iskolák-szakkörök, akik konkrét környezettudatos innovációt valósítottak vagy valósítanak meg. Működésük, hétköznapjaik során törekszenek arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után, kiemelt fontossággal kezelik a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést, akiknél a kreativitás és a környezettudatosság ötvözéséből hasznos példaértékű megoldások születtek és születnek.

 

Pályázati határidők

2013.10.14 és 2017.09.14 időtartamban megvalósult zöld, környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos projekt.

Jelentkezési űrlap leadási határideje: 2017. október 2.

Díjátadás: 2017.október 14-én, 14:15-kor az Akváriumban a ZöldGömb fesztiválon, Budapesten

 

A jelentkezés feltétele:

 

- 2013.10.14 és 2017.09.14 között megvalósult zöld, környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos projekt vagy tevékenység

- A kategóriához tartozó jelentkezési űrlap pontos és hiánytalan kitöltése

- A jelentkezési űrlap beküldése 2017. október 2–ig az [email protected] címre.

/A jelentkezéshez opcionálisan csatolható bármilyen dokumentum, kép, video, vagy link, ami illusztrálja a projektet illetve többletinformációt közöl arról. A csatolmányok az elbírálásnál előnyt jelenthetnek, de nem feltételei a jelentkezésnek./

 

Díjazás 

 

A győztesek a korábbi évekhez hasonlóan igényes, névre szóló, valódi zöld díjat kapnak, emellett meghívjuk őket az OzoneTv Egyenlítő című napi vélemény és vitaműsorába, hogy másoknak is elmondhassák mivel járultak hozzá környezetünk megóvásához és a zöldebb jövőhöz.

A díjátadóról a helyszínen jelenlévő győztesekkel videoriport is készül, mely az OzoneTv műsorán és az origo.hu portálon is látható illetve olvasható lesz.

 

További információ és pályázati dokumentáció az alábbi oldalon érhető el:  

http://www.ozonetvmedia.hu/ozonenetwork/ismeretterjesztes/20170814-ozone-zold-dij-2017.html