Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 2 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újrapapír füzetek a Humusznál!

  • 2022. augusztus 20.
  • Peti

Továbbra is megrendelhetők a Humusz Szövetség által forgalmazott iskolai füzetek, amelyek már alapanyagukban is környezetbarátak. A füzetek újrapapírból és környezetbarát festékkel készültek. A füzetborítók mintája és a rajta ovasható tippek abban segítenek, hogy zöldebbé váljanak a hétköznapjaink és kevesebb hulladékkal terheljük a környezetünket. A füzetek megvásárlásával a Humusz hulladékcsökkentő munkáját is támogathatjuk. 

A füzetekkel az iskolai környezeti nevelési munkát is segíteni szeretnénk. Ezért várjuk az intézmények, szülők, diákok jelentkezését, ha szeretnének a tanévkezdésig hozzájutni ezekhez a környezet-barátságos füzetekhez.

 

Mind a négy típus A5-ös méretű, 32 lapos, tűzött füzet. 

Típusok: 

1. osztályos vonalas (14-32) 

normál vonalas (21-32) 

négyzetrácsos (27-32) 

sima (20-32) 

  

A füzetek ára 495 Ft/db.

Iskolák, civil szervezetek számára felajánljuk, hogy minimum 100 db füzet vásárlása esetén 450 Ft/db áron biztosítjuk a füzeteket. 

A füzetek árából befolyt összeget a Humusz Szövetség fenntartására fordítjuk. Így minden egyes füzet megvásárlásával a hulladék elleni küdelemhez járuhattok hozzá.

 

A füzetek átvehetők: A Humusz Házban (1111 Budapest, Saru utca 11.) nyitvatartási időben. Hétköznap 9.00-17.00 óra között. 

 

További indormáció és a füzetek megrendelése:

Merza Péter oktatási programvezető

[email protected] 

újrapapír füzetek

 

 A füzetborítók Kollár István grafikus alkotásai.