Most a Humuszt is támogathatja a Magnet Bank minden ügyfele!

  • 2023. november 14.
  • Gyuri

Tartsd zsebben a Segítő Bankkártyádat és költsd a bank pénzét jó ügyekre!

10 éves lett a MagNet Segítő Bankkártya programja, amely egyik fontos sikere a közösségi bankolásnak, és amellyel eddig közel 200 millió Ft-ot juttattak el a bank ügyfelei jó ügyekre.

A Magnet Bankosok ezért agy a program történetét jól ismerő munkatársukkal, kedvezményezett civil szervezetek vezetőivel és partnerükkel, a Mastercard képviselőjével együtt értékelték a programot egy podcast adás keretében, és körüljárták azt is, mi benne a merészség, a jövőbe mutató ötlet.

Ez az epizód a november 8-i Banking on Values Day-re, azaz az Értékalapú bankolás nemzetközi napjára készült, melynek idei mottója: "Gondolkozz merészebben!" Ezen a napon a merészebb banki módszereket ünnepelik, és arra buzdítják a pénzügyi szektort, hogy alakítsa át munkamódszereit egy fenntarthatóbb jövőért.

Beszélgetőtársaik: Urbán Csilla - HUMUSZ Szövetség, Kapronczay   Stefánia  - TASZ, Szalkai Réka - Mastercard és Erős Barbara - MagNet/ Társadalmi Hatás és Közösségi Kapcsolatok terület. A szerkesztő Barna Era, a MagNet Fenntarthatósági projektvezetője.

A podcast a Magnet Ház együttműködésével készült, Kincses István és Dudás Marcell technikai segítségével.

A podcast meghallgatható itt, a MagNet Bank podcast csatornáján, illetve a Spotify-ról is.

(Szerk.: Aki Magnet Bankos ügyfélként szeretné a Humuszt támogatni, az az alábbi képen látható módon tudja megtenni a bank online felületén)

Most a Humuszt is támogathatja a Magnet Bank minden ügyfele!

Forrás: Magnet Bank