Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Süni tábor 2012

  • 2012. május 14.
  • T.Zsuzsa
Szerző: 
T.Zsuzsa

Érdekel a természet, de eddig keveset hallottál róla?  Szeretnél többet tudni a növényekről, madarakról, netán a geológiai érdekességekről? Nincs még ötleted a nyárra? Akkor ez a tábor neked való! 

Velünk jó környezetben, jó társasággal egy igazi nomád táborban sok nevetés és kaland közepette felfedezheted a természet rejtett kincseit.

Ha már elmúltál 8 éves és nem vagy még 13, akkor a Süni tábor a neked való!

Mi is az a Süni tábor?
„Ez egy természetismereti tábor, amely eredeti közegben és a lehető legnomádabb körülmények, vagyis a természethez legközelebbi módon zajlik. Nem elsősorban ismereteket akarunk átadni, neveket adni a körülöttünk élő dolgoknak, hanem az a célunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat ebben a közegben. Nem az a fő cél, hogy néhány elit harcost neveljünk, hanem azok akik előfordulnak nálunk, részt vesznek a programokban és élvezik annak gyümölcsét, azok kicsit megváltozott gondolkodással menjenek haza.”

A tábor során a résztvevők („Kissünök”) 12-13 fős családokra vannak osztva, sátrakban alszanak és minden családra egy Sünmama vigyáz, akihez minden ügyes bajos kérdéseddel fordulhatsz, egész napját a családjával tölti. A hét szakmai napon a túravezetők, a „Szakik” segítségével megismerheted a környező erdők-mezők világát, a fákat, a virágokat, a bogarakat a madarakat, a hegyek kőzeteit, ásványait és a patakok élővilágát. Délutánonként kézműves programok és izgalmas játékok várnak. Az egész tábor egy Keretmese köré szerveződik, mely egy játékos történet, melyet az összes táborlakó ír és esténként egy-egy család előad egy színdarabot belőle.

A tábor helyszíne: Pécsely, Zádor-vári rét (Balaton-felvidék)

A tábor időpontja: 2012. július 28 - augusztus 6.

Jelentkezési határidő: 2012. május 20.

A részvétel díja: 33.020 Ft (26.000 Ft + ÁFA)
Testvérpárok esetén - kedvezménnyel - fejenként 29.718 Ft (23.400 Ft + ÁFA)
A jelentős összegek miatt részletfizetést tudunk biztosítani.