Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

REdesign Award 2014. pályázat

  • 2014. június 17.
  • noripalko
Szerző: 
noripalko

Az ötletpályázat az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007 – 2013. keretében került meghirdetésre. A projekt célja, hogy használt anyagok felhasználásával született ötleteket, termékeket és design-terveket találjon (redesign), azokat a nyilvánosság előtt bemutassa, és a jövőben egy vagy több webshop platformon keresztül értékesítse.

Ezzel a felhívással a pályázat valamennyi az EU területén – alkalmazottként vagy önállóan dolgozó – dizájnert és dizájner-hallgatót kíván megszólítani, hogy nyújtsa be termékeit és termékötleteit.

A termékeket és termékötleteket az alábbi 4 kategóriában lehet benyújtani:

  • mobilitás & nyilvános terek
  • háztartás & lakás
  • kiegészítők & ajándéktárgyak
  • ékszer & divat

Lehetséges kiinduló alapanyagok: karton, doboz, hullámpapír, könyv, fa, használt papír, PET-palack, italos doboz (Tetrapak csomagolás), alumínium doboz, használt üveg, dugó, csempe, textíliák, szőnyeg, vállfa, autógumi, biztonsági öv, teherautó ponyva, bicikli illetve annak alkatrészei, huzal, drót, filmdobozok, kábelek, fémhulladékok/maradvány anyagok, CD-k/DVD-k, nyomtatott áramkörök, fémlemezek, zászlók stb.

Benyújtható minden olyan skicc (rendering), fénykép, ill. a termékről készült képanyag, melyek megvalósítása maradék anyagokból történik.

A pályázatokat elektronikus úton 2014. július 31-ig lehet benyújtani a redesign.submit.to címen. Valamennyi benyújtott pályaművet egy független zsűri bírálja el, és az általuk kiválasztott termékeket felveszik a webshop kínálatába.

További információk: www.palyazatmenedzser.hu