Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pazarolsz!

  • 2010. január 29.
  • beus

"Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem mindig is az őrületbe kergetett az idősebb rokonok folytonos spórolási mániája, a "Jó lesz az még valamire" kezdetű mondatokról nem is beszélve. Mára eljutottam oda, hogy felfogjam: talán mégsem beszéltek butaságokat, hiszen igenis vannak trükkök, amikkel pénzt spóroljunk, és nem mellékesen védjük a környezetet." A Cotcot.hu írása

 

Egy átlagos háztartásban rengeteg olyan kellék van, ami ha elfogy, akkor kapásból hajítjuk kifelé a kukába, holott még korántsem üres. Nézzünk csak szét a fürdőszobában!

Halálra rémültem, mikor először találkoztam pillanatragasztóval (!!!) összeragasztott szappandarabkákkal. Igen, ez már a súlyos kategória, pláne így, hogy manapság már inkább folyékony szappanokat használunk. Oké, de hogyan? Ha kifogy a szappan felesleges kukába hajítani a műanyag adagolót, épp elég ha utántöltőt vásárolunk. Ha mégis hajlamosak vagyunk egykönnyen megválni a műanyag flakontól, vásároljunk porcelán, vagy márkajelzés nélküli műanyag adagolót. Ezeket biztosan nem dobjuk ki rögtön a kiürülés után.

UGRÁS AZ EREDETI CIKKRE.