Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kisorsoltuk kvízünk szerencsés nyerteseit!

  • 2017. február 03.
  • Csilla

A környezetbarát tüzelés és hulladékkezelés című kvízünk célja, hogy tudásfelmérés mellett hasznos információkkal szolgáljon a lakosság számára. Január 31-ig helyesen kitöltők között 10 nyertest sorsoltunk ki, akik környezetbarát gyújtóst is tartalmazó szemléletformáló ajándékcsomagban részesülnek. A játéknak vége, de kvízünk kitöltését továbbra is ajánljuk!

Az említett kvíz itt érhető el.

A játékban 250-en vettek részt, ebből 40-en töltötték ki 100%-osan a kvízt. A sorsolást a random.org számgenerátora segítségével végeztük, a nyertesek pedig: Begyik Eszter, Miszné M. Zsuzsa, Etlingerné Agócs Réka, Rácz Anett, Gubicza Krisztián, Hetyey Annamária, Ladányi Lilla, Rigó Viktória, Valkóczi József, Ország István. Ez úton is gratulálunk nekik!

A kvíz a visszajelzések alapján a vártnák nehezebbre sikeredett - a kitöltők 16%-a tudta hibátlanul kitölteni, nekik külön gratuláció! -, azonban célunk az volt, hogy minél hasznosabb információkat tudjunk ilyen formán átadni. Reméljük, hogy ezt sikerült elérnünk. A kvízhez segítséget nyújt aloldalunk: www.humusz.hu/haziegetes

 


 

A kvízt a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programja támogatta.

Földművelésügyi Minisztérium