Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a környezeti nevelési kiadványok katalógusa!

  • 2010. december 08.
  • Géczy Anna
A Magosfa Környezet nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány kiadta aktualizálva és nyomtatott formában a civil szervezetek környezeti nevelési katalógusát.

Megjelent a környezeti nevelési kiadványok katalógusa a Magosfa Alapítványtól


Három évvel ezelőtt állítottuk össze először a civil szervezetek környezeti nevelési kiadványait tartalmazó katalógust, melyet anyagi fedezet híján akkor csak honlapunkon tudtuk megjelentetni. A gyűjtemény létrehozásával az a célunk, hogy a pedagógusok, környezeti nevelési szakemberek számára még inkább ismertté és elérhetővé váljanak ezek a kiadványok, megrendelhessék, használhassák azokat. Ezáltal hozzá tudunk járulni a hatékonyabb terjesztéshez.

 

Idén frissítettük és bővítettük a listát, és nyomtatott formában is megjelentettük a kiadványokat. A füzet, amelyet iskolákba, erdei iskolai szolgáltatókhoz, civil szervezetekhez juttatunk el, a 2000 után megjelent kiadványokat foglalja magában. A 2000 előtti kiadványokat honlapunkon jelentetjük meg.

 

A kiadvány összeállításához a környezeti neveléssel (is) foglalkozó civil szervezetek segítségét ezúton is köszönjük!

 

Amennyiben lesz rá igény, a jövőben ismét frissítjük a katalógus nyomtatott változatát is. Addig a honlapunkon tudjuk megjelentetni az új és régi kiadványokat.

 

Bár igyekeztünk minél szélesebb körben meghirdetni a lehetőséget, nem biztos, hogy mindenkihez eljutott a hír. Ha füzetünk felkeltette érdeklődését és tud olyan környezeti nevelési kiadványokról, melyet civil szervezet adott ki, és nem szerepel sem itt, sem honlapunkon, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a magosfa (kukac) magosfa.hu drótposta címen.

 

Ami a terjesztést illeti: a kiadványból kérés esetén ingyen küldünk 3 példányt az iskoláknak. Magánszemélyeknek 200 Ft átutalása ellenében tudunk példányt  eljuttatni (ez a postaköltséget fedezi), illetve a katalógus ingyenesen átvehető az irodánkban.

 

Jó böngészést kívánunk!

 

A Magosfa csapata

 

http://magosfa.hu/?q=hu/node/1105