Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 4 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt a Sejribizli! - Hamarosan megnyitja kapuit hazánk első zerowaste házhozszállítással működő kávézó-bisztrója

  • 2020. szeptember 09.
  • Gyuri

A Falk Miksa utcában található hely egy olyan kávézó-bisztró lesz, ahol a középpontban a fenntartható és környezettudatos vendéglátás áll.

A Sejribizli két család ötletén alapul, amely egy ponton összeért, körvonalazódtak az elképzelések, és hosszú évek után most a közönség is megismerheti a koncepciót, és felfedezheti az új helyet Budapesten. A cél egy modern, nemzetközi konyha kialakítása, amely mindig friss, szezonális és nem utolsó sorban helyi alapanyagokat használ fel, mindezt a lehető legkisebb környezeti terheléssel. 

“Arra törekszünk, hogy egy olyan modern, fúziós és nemzetközi konyhát alakítsunk ki, ahol javarészt zöldség alapú ételek szerepelnek a kínálatban.” - szerepel a Sejribizli Facebook oldalán. 

A hely egyedisége pedig egyértelműen a házhozszállításban rejlik majd. Ennek koncepciója az, hogy a megrendeléseket betétdíjas üveg edényekben e-cargoval, azaz elektromos teherbiciklivel szállítják ki. 

Az, hogy minél környezetkímélőbb legyen a vendéglátóegység, nem csak a működésnél nyilvánul meg, hanem már az előkészületi fázisban is. A hely egészéből a természetesség, környezetbarát hozzáállás és tudatosság sugárzása elengedhetetlen. 

Több hónapos előkészületek után szeptember 18-án nyitja meg kapuit a Sejribizli és elstartol a házhozszállítás is. 

 

Forrás és további információ: https://www.facebook.com/sejribizli