Így neveld a felnőtteket! - pályázat

  • 2019. szeptember 18.
  • Abigail
Szerző: 

A gyerekek egyre tudatosabbak és érzékenyebbek a jövőjüket érintő dolgokkal kapcsolatban, gyakran könnyebben meglátják, mit lehet tenni természeti értékeink megőrzése érdekében.

 

Az október 15-17. között megrendezendő Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 alkalmából meghirdetett “Így neveld a felnőtteket” pályázaton most ők mutathatják be ötleteiket, hogyan óvjuk meg környezetünket, vízkészleteinket. A rajz- és fotóalkotásokat – meghosszabbított beküldési határidővel – az esemény honlapján feltüntetett elérhetőségeken keresztül lehet benyújtani.

A pályázaton két korcsoportban a 6-15 év közötti gyermekek vehetnek részt tetszőleges rajzeszközzel készített rajz- vagy fotóalkotással, illetve maximum 10 elemből álló rajz- vagy fotósorozattal. Alkotásaikban megmutathatják, mit szeretnének megváltoztatni a felnőttek viselkedésében, világában ahhoz, hogy környezetünk – ezen belül is kiemelten a vízfelhasználás – fenntarthatóbb legyen. A nyertesek korcsoportonként 50 000, 30 000, illetve 20 000 forint értékű ajándékcsomagot kapnak. Emellett mindkét korcsoport kategória első helyezettje a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány felajánlásával egy-egy osztálykiránduláson vehet részt a Tisza-tavi Ökocentrumban, Poroszlón, a legtöbb diákot ösztönző tanár pedig oktatói különdíjban részesül. A meghosszabbított beküldési határidő: 2019. szeptember 20.

 

forrás: zipmagazin.hu