Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bajban van a KukaBúvár

  • 2011. január 25.
  • graczek

A Nemzeti Civil Alap által évek óta támogatott magazinunk a legutóbbi pályázati kiíráson vélhetőleg az egyre szűkülő források áldozatául esett. Hasonló okokra hivatkozott a Nemzeti Kulturális Alap is beadott pályázatunk negatív elbírálását követően. Nem adjuk fel, továbbra is pályázunk ahová csak lehet, hogy életben tartsuk a 15 éve kiadott újságot. A fentiek miatt a KukaBúvár téli számával viszont csak február végén tudunk kijönni, csökkentett oldal- és példányszámmal, amit az egyre apadó tartalékokból finanszíroz a Humusz Szövetség. Segítséget kérünk.

Megrendelőinkhez, szimpatizánsainkhoz, aktivistáinkhoz és azokhoz fordulunk segítségért, akik úgy gondolják, hogy továbbra is van létjogosultsága egy olyan magazinnak, amely a fenntartható életmód népszerűsítéséről, a közösségi szellemről, a hulladékmegelőzésről és a kapcsolódó jó példák bemutatásáról szól. A lap egyben felületet biztosít arra is, hogy a zöld civilek hallassák hangjukat a hulladékos szakmai kérdésekben, megosszák egymással programjaik, munkájuk tapasztalatai. Közérthető formában próbáljuk a háttérben folyó hulladékos szabályozási és piaci mechanizmusokat, a változások mozgatórugóit bemutatni. Nem utolsó sorban tükröt tartunk a fogyasztói társadalom elé: nem kevés öniróniával felhívjuk a figyelmet arra, hogy a reklámok túlzott fogyasztásra sarkallnak bennünket, ezért szinte észrevétlenül követjük el a természettel szembeni egyik fő bűnt, a pazarlást.

Kérjük, hogy aki tud, támogasson bennünket, hogy a következő lapszám előállítási költségeit legalább részben adományból, olyanok hozzájárulásából finanszírozhassuk, akik hisznek abban, hogy értéket képvisel a lap.

Adományt a következőképpen lehet felajánlani:

  • Banki átutalással vagy postai rózsaszín csekken történő átutalási megbízással a 11711041-20860411 számú bankszámlaszámra. A közleményben kérjük feltüntetni: „KukaBúvár támogatás”.
  • Biztonságos online bankkártyás adományozással:
    Üzenetként kérjük elküldeni: „KukaBúvár támogatás”.
  • Sárga csekkes befizetéssel, ami a humusz(kukac)humusz.hu címen, illetve a 06 1 386-2648-as telefonszámon igényelhető. A közleményben kérjük feltüntetni: „KukaBúvár támogatás”.
  • Személyes készpénzbefizetéssel irodánkban, amelynek elérhetősége és nyitva tartása itt található.

Az adományokról kérésre adóigazolást állítunk ki.

Amennyiben bárki bővebben szeretne tájékozódni vagy kérdése van a lappal kapcsolatban, kérjük, írjon a graczek(kukac)humusz.hu címre.

Köszönjük a segítséget!

Humusz Szövetség