Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hulladék-művészet: pályázat Pest megyei fiataloknak

  • 2014. november 03.
  • Csilla

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából a Pest Megyei Kormányhivatal „Hulladék-művészet” címmel versenyt hirdet Pest megyei általános iskolás diákok 5 fős csapatai számára.

A pályázat célja az étel- és élelmiszerhulladék csökkentésére való felhívás, továbbá, hogy az általános iskolás korosztály tagjaiban tudatosítsuk a környezetvédelem fontosságát, a fenntartható fejlődéshez való hozzájárulást, valamint a hulladékokkal való felelős gazdálkodást.

A pályázatra ezért az élelmiszeriparban használt újrahasznosítható anyagokból (pl.: PET-palack, tejesdoboz, italos karton, dugó, műanyag csomagolások, stb.) készült, a mindennapi életben felhasználható tárgyakkal, eszközökkel, alkotásokkal várjuk a nevezéseket 3 kategóriában:
I. 1-2. osztályos tanulók
II. 3-4. osztályos tanulók
III. felső tagozatos tanulók

A nevezéseket 2014. november 6-án 14 óráig várjuk a csatolt nevezési lapon az alábbi e-mail címekre: [email protected], [email protected], [email protected].
A pályaműveket a területileg illetékes járási hivatalokhoz kérjük eljuttatni 2014. november 14-ig.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2014. november 27-én 11 órakor a Pest Megyei Kormányhivatal Kossuth-termében kerül sor.

A részletes felhívás itt olvasható.