Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 4 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat fővárosi park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani

  • 2020. április 28.
  • Abigail
Szerző: 
Abigail

Hat budapesti park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani online, a www.kozossegitervezes.hu oldalon - közölte a Főpolgármesteri Hivatal pénteken az MTI-vel.

 

Azt írták, hogy a Városháza park, a Városmajor, a Vérmező, a II. János Pál pápa park, a Nehru part és a Horváth-kert kialakításához lehet hozzászólni.

A fővárosi önkormányzat fontos célkitűzése, hogy több és jobb park álljon a városlakók rendelkezésére, a budapesti vezetés pedig elkötelezett, hogy ezek jövőjét közösen határozhassák meg az itt élők - írták.

A felmérésben a jelenlegi használati szokások és a jövőre vonatkozó vágyak egy egyedi, magyar fejlesztésű térképes felületen jelennek meg - emelték ki.

A hat helyszín sokban különbözik egymástól, de közös bennük, hogy a megújítás után mindegyik az eddiginél több lehetőséget biztosít majd a budapestieknek szabadidejük tartalmas és egészséges eltöltésére - írták.

A www.kozossegitervezes.hu oldalon nem csupán a kérdőív kitöltésére van mód, de regisztráció után kommentelni, beszélgetni is lehet - olvasható a közleményben.

 

forrás: MTI.hu