Zöfi Kreatív Műhely a Nulla Hulladék Héten is

Időpont: 
szerda, 2010, november 24 - 18:00 - 20:00
Helyszín: 
Bp., VIII.

Zöfi Kreatív MűhelyNem kell kiemelkedő kézügyesség, sőt pénz sem, hogy alkoss! Elég, ha egy átlagos háztartásban élsz, ahol keletkezik némi hulladék, van egy kis időd és türelmed...

Minden második héten, szerdán 18:00-20:00 óráig, legközelebb noveber 24-én, a Nulla Hulladék hét keretében megmutatjuk, hogy:

  • nem minden hulladék szemét – sőt, legtöbb anyag így vagy úgy újra felhasználható – akkor is, ha nem gyűjtheted szelektíven vagy mások egy fabatkát se adnak már érte.
  • miként lehet ezeket a feleslegesnek hitt anyagokat kreatívan vagy akár művészien felhasználni – ahelyett, hogy újat vennél, és/vagy a kukába dobnád.
  • hogy akár minimális munkával és pénzzel is lehet nagy dolgokat alkotni, úgy, hogy közben még a környezettel is jót teszel – mert felhasználod a hulladékot és környezetbarát, gyakran filléres anyagokat és eszközöket használsz az alkotásodhoz.
  • ebből akár szép és egyedi ajándék is lehet szeretteid számára, amit magad készítesz nekik sok szeretettel

Adunk még:Zöfi Kreatív Műhely

-         sok ötletet

-         némi alapanyagot

-         mintákat

-         műhelyet

-         eszközöket az alkotáshoz

Neked nincs más dolgod, mint eljönni és alkotni!

A foglalkozásokra hozz magaddal: ötleteket, türelmet, jókedvet és néha 1-2 olyan tárgyat, anyagot, amiről azt gondolod, hogy otthon már nem veszed hasznát. A pénztárcádra viszont most nem lesz szükséged, mivel a klub ingyenesen látogatható! Minden alkalommal új technikákat mutatunk be – néha ismételünk is. Néha megkérünk, hogy segíts, és hozz némi hasznos hulladékot, hogy biztosan legyen elég anyagunk a munkához.

A foglalkozások témáiról többet is megtudhatsz a www.zofi.hu  vagy az http://oko-piac-ter.freeblog.hu  oldalon. 

A Zöfi műhely címe: VIII. kerület Karácsony Sándor u. 22.

Telefonon: 30/346 5852  Gazdik Ági, klubvezetőnél

e-mail:  [email protected] vagy [email protected]