CharityFest

Időpont: 
szombat, 2018, május 12 - 08:00 - 23:59
Helyszín: 
pin Sztrilich Pál Cserkészpark Nagykovácsi

A Charity Fest, a Bike Maffia által szervezett adományozói, szabadidős élménynap. Családok, fiatalok és idősebbek egyaránt megtalálhatják a kiváló programok közül a nekik megfelelőt. A szabadtéri közös bográcsolás, szervezett hosszabb - rövidebb erdei gyalogos és biciklis túrák, jógaórák, temérdek sport és gyermekprogram, közös piknikezés, társasjátékok adják az élménynap gerincét. 

A fesztiválnak helyszínéül szolgáló Sztrilich Pál Cserkészpark, - mely Nagykovácsi legszebb részén helyezkedik el, - biztosítja a gondtalan kikapcsolódást és a természet adta végtelen szabadságot.

 

Charity Fest azaz Adomány Fesztivál.

Az adományozói fesztivál lényege, hogy a szervezők - úgy is mint a Budapest Bike Maffia tagjai, illetve a szervezésben velük együttműködő csoportok - teljes mértékben önkéntes munkában, ellentételezés nélkül végzik a feladataikat. A kitelepülő vállalkozások, cégek, egy általuk meghatározott adományösszegért cserébe jelennek meg a fesztiválon. 

Az így összegyűlt pénzösszeg, a tárgyévben deklarált célt szolgálja. A céges kitelepülésen túl lehetőség van beszállni a közös bogrács programba, ahol az elkészült ételeket a Bike Maffia rászoruló embereknek, intézményeknek szállítja. Az adományösszeget tovább gyarapítjuk, a vendéglátást elvállaló cégekkel. Így minden elfogyasztott étel, illetve ital után, a haszon kerül az adományozói alapba. 

 

Mire szolgál az adományösszeg? 

2018-ban gyűjtött adományösszeget, rászoruló családok lakásának felújítására költjük teljes egészében, a BBM Sweet Home projektjének keretén belül. 

 

A fesztiválra várjuk baráti társaságok, csapatok, cégek, civil szerveződések jelentkezését, a következő lehetőségekkel:

 

Közös bogrács / Főzés 

Hozd ki a bográcsod és főzd meg életed legjobb meleg ételét! Adj bele apait anyait, mert a zsűri lemeózza, te pedig csapatoddal ajándékokat nyerhetsz! Figyelem! Az étel nem kerül eladásra. Minden adag friss ételt - persze csak ha már a csapatod is jóllakott - a Bike Maffia ételmentő különítménye szállítja el a rászorulóknak.

A bogrács szettet, hozzávalókat te állod, ez a hozzájárulásod. A fát, a helyet mi adjuk és persze mi szállítjuk el a bedobozolt ételeket is. 

 

Kitelepülés / bemutatkozás - aktivitás

Cégeknek és civil szervezeteknek egyaránt kívánunk bemutatkozási lehetőséget adni. A park óriási területen helyezkedik el, így mindenkinek jut hely. Elsősorban olyan cégeket, vállalkozásokat várunk, ahol prioritást élvez működésükben a társadalmi felelősségvállalás. Amennyiben nálatok még nincs ilyen, de szeretnél bemutatkozni, illetve a helypénz adományoddal segítenéd a rendezvény sikerét, a te cégedet is szeretettel várjuk. A kitelepüléshez aktivitás nem feltétel, de erősen ajánlott! Civil szervezeteknek a kitelepülés ingyenes! 

 

Zenei és színházi programok: 

12:30 - 13.15 Kollár-Klemencz László (Kistehén Táczenekar)

13:15-14.00 672 csoport - improvizációs, interaktív színházi előadás 

14:15-14.45 Szalai Kriszta interaktív előadása 

15:00 -15:40 Meglepetés vendég (Hogy ki az? Mi már tudjuk, de még nem áruljuk el!) 

16.00-16:45 Szarkaláb Zenekar 

17.00-18.00 672 csoport - improvizációs, interaktív színházi előadás

18.00-18.30 BBM tombola, nyeremények kisorsolása

18.45-19.45 Dorco Band 

 

Cooking place (Főzőhelyszín) 

09:00 - 15:00 Cargo Blaster dj's

15:00 - 19:00 Charity After dj's 

20:00 - Óriás tábortűz gyújtás

20:00- kifulladásig - Charity After dj's 

 

Közös bogrács, egész napos nappali jóga, nappali és esti gyalogos túrák, nappali bringatúrák, "kibringázás", gyermekprogramok, sport programok!

További információ: 
https://www.facebook.com/events/227927457754297/