Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra Budapesten a Re-design Vándorkiállítás!

  • 2015. szeptember 15.
  • Csilla

A sikeres vándorkiállítás Nyíregyházáról érkezik Budapestre, ahol szeptember 16. és 22. között tekinthetik meg az érdeklődők. A hétvégére még meglepetéssel is készülünk, ugyanis szeptember 19-én, szombaton a látogatóknak lehetőségük is lesz helyben kipróbálni az upcycling művészetét workshopok formájában, és találkozni Ullmann Mónikával.

 A Re-design Vándorkiállítás áprilisban indult útnak, hogy bejárja az országot. Utolsó előtti állomása Budapest, így a Humusz Ház majd egy hétig otthont az újragondolt tárgyakból álló kiállításnak. A kiállítás hétköznap és hétvégén is 10-től 16 óráig látogatható.

 

plakát

 

Re-design workshopok szeptember 19-én

A kiállítás apropóján most a látogatóknak is lehetőségük lesz kirpóbálni az upcycling művészetét az Infinity Paper Design, a Maminvent és a Nusenka hozzájárulásával. A nap díszvendége a Re-design pályázat, és az abból összeállított kiállítás kampányarca, Ullmann Mónika lesz.

 

Program (a változtatás jogát fenntartjuk!)

10:00-12:00  - Infinity Paper Design (egyedi papírékszerek készítése)

10:00-16:00 - Maminvent (kézműves kreálmányok újragondolt textilből)

12:00-16:00 - Nusenka (egyedi ékszerek kiürült kávékapszulákból)

 

Az egyes workshopon való részvétel 2000 Ft/alkotás, amely fedezi az alapanyag - és eszközköltségeket.

Facebook esemény

korábbi workshop Maminvent workshop


 A kiállítás megtekintése ingyenes, azonban megszervezése és üzemeltetése sok önkéntes munkaórájába kerül a Humusznak. Ha tetszett a kiállítás és egyetértesz elveinkkel, munkákkal, csatlakozz hozzánk Partolótagként, hogy a jövőben is hasonló érdekes programokon vehess részt.